VRELA AKCIJA BEZ POKRIVAČA! Aneli zajahala Janjuša, pa se otkrila pred KAMERAMA!


IZVOR: Republika/M. I. - 30.01.2024 | 10:15


Aneli i Janjuš su i sinoć imali vrelu akciju, Ahmićeva otišla korak dalje.

Foto: TV Pink/printscreen
VRELA AKCIJA BEZ POKRIVAČA! Aneli zajahala Janjuša, pa se otkrila pred KAMERAMA!

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ne propuštaju da imaju intimne odnose, pa tako veče završe uvek žestokom vrelom akcijom, koja je sve brutalnija.

Međutim, sada su otišli i korak dalje, pa su potpuno zaboravili na kamere i otkrili se, a Aneli je baš u tom momentu opkoračila Janjuša i krenula da "njiše" kukovima, što je bila predigra za se*sualni odnos, koji je usledio.

Aneli i Janjuš po svemu sudeći ne mogu da kontrolišu strast i želju za drugim, te su se sve vreme mazili i bili u akciji u krevetu.

Da podsetimo, Aneli i Janjuš gotovo svakodnevno imaju vrele akcije naočigled svih, iako je on donedavno tvrdio da voli svoju suprugu, Enu Janjušević, zbog čega Aneli sada ima status ljubavnice, a upravo je to razlog što su se ukućani smejali, prilikom Janjuševog izbora.

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Asmin Durdžić se toga oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, gde je jasno stavio do znanja da neće odustati od borbe za svoje dete, a onda i naveo razloge zbog čega se odlučio na takav korak. 

- Ne želim da moje dete ide po autobusu i uzima dve marke kao da prosi. Ne želim da moje dete se podmeće drugom muškarcu na kamere, ne želim da moje dete vrišti zalepljeno za ekran u tri ujutru i izlaže se televiziji, komentarima, sprdnji. Kome je to normalno? I onda sam ja loš otac i zlo ako hoću da je dete kod mene, kad ga je majka već ostavila i ne brine o njemu - napisao je Asmin putem društvene mreže Instagram. 

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

BONUS VIDEO: