JECAJI MIONE JOVANOVIĆ ODZVANJALI IMANJEM U ŠIMANOVCIMA: Doživela nervni slom, nakon brutalne svađe sa Ša!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.01.2024 | 09:15


Miona Jovanović se slomila, nakon nove svađe sa Ša, ne može da pobegne od njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JECAJI MIONE JOVANOVIĆ ODZVANJALI IMANJEM U ŠIMANOVCIMA: Doživela nervni slom, nakon brutalne svađe sa Ša!

Dok su ukućani uživali u sinoćnjoj proslavi, odnosno žurki, koju Veliki šef organizuje svakog utorka, učesnici EliteMiona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali još jednu žestoku svađu, nakon koje su raskinuli.

Oni su divljali po imanju, a pomahnitali reper je neprestano tražio pažnju i trudio se da prevaspita Mionu onako da bude sve po njegovom ukusu.

Miona je pokušavala da ga umiri, s obzirom da je svađa trajala do ranih jutarnjih časova, a ukućani su želeli da spavaju.

Naime, kako Nenadu smeta Mionino ponašanje, on je napustio krevet i tom prilikom joj govorio da sa njim ne može kako ona želi. POGLEDAJ GALERIJU

 

Kako Ša nije odustao od svađe, očajna Miljana je ustala iz svog kreveta, pa otišla u pušionicu i krenula da plače kao kiša. Ova scena šokirala je brojne gledaoce rijalitija, koji nikada Jovanovićevu nisu videli u ovom izdanju, pa je bilo jasno da je reper prešao sve granice i da više ne može da toleriše njegovo ponašanje, kao ni svađe, koje su postale gotovo svakodnevnica.

- Poslednji put ti kažem, nemoj više mozak da mi dr*aš, terorišeš me. Džaba pričaš kada dela nemaš - govorio je Nenad Mioni.

- Hajde ućuti, smanji se - rekla je Miona Jovanović.

- Nemoj da mi govoriš kako ću da pričam, bre - vikao je Ša, dok su svi ostali spavali, ali on nije mario za to.

Da li će se odnos između njih dvoje izgladiti, ostaje nam da ispratimo i saznamo u nastavku rijalitija.

BONUS VIDEO: