NA 40 DANA OD SMRTI JANJUŠEVOG BRATA, STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Stigao hitan APEL povodom TRAGEDIJE!


IZVOR: Republika/O. B. - 02.02.2024 | 09:15


Danas je 40 dana od smrti Mihaila Janjuševića, a hitno je izdato saopštenje.

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram
NA 40 DANA OD SMRTI JANJUŠEVOG BRATA, STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Stigao hitan APEL povodom TRAGEDIJE!

Rijaliti takmičar Marko Janjušević Janjuš napustio je rijaliti ,,Elita" kako bi otišao u Prijepolje, povodom 40 dana od samoubistva njegovog rođenog brata Mihaila Janjuševića, a sada su se oglasile i njegove verne žene, koje su poznate pod nazivom ,,Janjuševe boginje". 

Na Instagram profilu izdale su zvanično saopštenje, kojim su apelovala na korisnike društvene mreže da na današnji dan ne diraju Janjuša i ne ostavljaju ružne komentare. 

- Bez ružnih komentara večeras i sutra, budimo ljudi, pa ispoštujmo 40 dana pokojnom Janjuševom bratu, Mihailu - glasilo je saopštenje. 

Foto: Instagram.com

Janjuševe bogidnje Instagram

 

Danas se navršava 40 dana kako je Mihailo Janjušević, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, sebi oduzeo život vešanjem. Mihailo se ubio 24. decembra prošle godine, a pronađen je u stanu 25. decembra.

Ekipa portala Republika danas je stigla u Prijepolje, a sa lica mesta vam donosimo eksluzivne fotografije i video sadržaj. Mi smo večeras bili ispred porodične kuće Marka Janjuševića, gde žive sada njegovi roditelji.

Tamo nikoga nije bilo, bilo je upaljeno samo jedno svetlo i iz dimnjaka je izlazio gust dim. Sutra će se održati pomen povodom 40 dana od smrti tragično nastradalog Mihaila, čije je samoubistvo ceo region ostavilo u šoku. 

- Već je došao na red da se održi pomen mom bratu. Ne znam šta da mislim, samo znam da mi je knedla u grlu jer razmišljam o svemu tome. Nije lako. Opet mi se sve vraća, nervozan sam i sad mi je jasno koliko mi je ovo sve sveže.Bol za bratom nikad neće da prođe, to je istina. Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo - govorio je u suzama juče Janjušević. 

BONUS VIDEO: