JANJUŠ MISLI NA MENE S KOJOM KOD ŽENOM DA LEGNE U KREVET! Maja opet provocira Aneli, evo šta je još smislila! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 02.02.2024 | 17:45


Janjuš i ja smo imali nešto što ne može da ime ni sa jednom drugom, pričala je starleta!

Foto: pritnscreen/instagram
JANJUŠ MISLI NA MENE S KOJOM KOD ŽENOM DA LEGNE U KREVET! Maja opet provocira Aneli, evo šta je još smislila! (FOTO)

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da će Marko Janjušević Janjuš da misli samo na nju, ma sa kojom ženom da ode u krevet, jer oni imaju strast, što sa nijednom drugom nije osetio. Ona je iznenada sela pored Aneli Ahmić, s kojom je Marko sve bliži u Eliti, pa je čačkala i provocirala kako bi izazvala bilo kakvu reakciju. 

Foto: printskrin

Aneli Ahmić

 

- Janjuš i ja smo imali nešto što ne može da ime ni sa jednom drugom. Zna on dobro šta je to, a znaju i gledaoci jer se sećaju da se nismo razdvajali u rijalitiju godinama. Nikad nije mogoa bez mene. S kojom god bio u vezi, mislio je samo na mene. Evo i sada je sa Aneli tu, ali verujem da nas je u krevetu troje jer misli na mene, ma šta radio s njom - pričala je Marinkovićka, dok je Ahmićka samo glumica da je ne registruje.

Inače, danas je u Prijepolju održan četrsedesetodnevni pomen Mihailu Janjuševiću, najmlađem bratu takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša. Bivši košarkaš je sinoć napustio rijaliti i došao u Prijepolje, kako bi prisustvovao pomenu svog brata.

Nakon pomena, porodica Janjušević otišla je do obližnje kafane, gde su ugostili članove porodice i prijatelje koji su prisustvovali pomenu. Mnoge je začudilo to što Janjuševa bivša supruga Ena nije prisustvovala pomenu, iako je bila na sahrani. Ćerka Kruna poslala je venac posvećen dragom stricu, a dirljive scene su svakoga raznežile.

Foto: ST/Dragan Kadić

Janjuš na pomenu brata Mihaila

 

 

BONUS VIDEO: