NIJE MI SUĐENO DA IMAM NORMALNU VEZU! Stanija progovorila o ASMINU, evo na šta se požalila drugarici! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 02.02.2024 | 21:05


Starleta van sebe jer joj je preko glave da se pravda narodu!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay
NIJE MI SUĐENO DA IMAM NORMALNU VEZU! Stanija progovorila o ASMINU, evo na šta se požalila drugarici! (FOTO)

Starlerta Stanija Dobrojević i bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, glavna su tema u javnosti zbog raznih afera, a kako smo saznali, crnka se drugarici požalila da ne može da veruje kako nijedna veza u javnosti ne može da joj prođe bez problema! Naime, Stanija kaže da joj je preko glave ovog haosa sa Asminom, te planira da se na neko vreme povuče u ilegalu.

- Stanija ludi zbog togaš to se njeno ime svakodnevno pominje u medijima, a sve zbog Asmina. O svemu non stop priča sa porodicom i drugaricama, stalno se žali kako ne može da ima normalnu vezu, bez da se u nju iko meša i iznosi razne neistine. Rekla je drugarici: "Ne mogu da imam normalnu vezu i dečka pored sebe! Uvek neki haos, pa sam osuđena da se pravdam zbog hiljadu stvari! To me mnogo nervira! Zar mi je karma takva da moram da se borim s vetrenjačama, a samo pored nekoga želim da budem srećna - priča nam izvor. 

Foto: printscreen/RED TV

Stanija Dobrojević

 

Podsećamo, Durdžić je nedavno preko društvenih mreža rekao da bi se s bivšom devojkom Aneli Ahmić rado obračunao za crnim stolom. 

Sinoć sam ponudio produkciji da će me dobiti, ne na klupi, ne u studiju... Moja ponuda je da uđem na par sati, da za crnim stolom iznesem svoju stranu priče, da se sa Kanalom (Aneli) suočim pred svima i da objasnim neke stvari i začepim usta - započeo je Asmin, pa nastavio:

I da Đedović više nikad ne spomene ime Stanija nakon mog izlaganja!!! - poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

 

BONUS VIDEO: