ZBOG OVOGA JE ŠA ŽESTOKO KAŽNJEN: Isplivao snimak iz Elite, evo ŠTA je uradio! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 03.02.2024 | 10:55


Na društvenim mrežama kruži video-snimak koji otkriva zbog čega je Veliki šef kaznio Nenada Aleksića Ša!

Foto: printscreen
ZBOG OVOGA JE ŠA ŽESTOKO KAŽNJEN: Isplivao snimak iz Elite, evo ŠTA je uradio! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

Poslednjih nedelja, gledaoci rijalitija "Elita" imaju priliku da prate sve veći sukob između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića, koji je kulminirao sinoć u emisiji "Pitanja novinara". Naime, kako se može videti na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, reper je u jednom momentu fizički nasrnuo na cimera, zbog čega je usledila hitna reakcija Velikog šefa.

Reper je otvoreno napao mladog tiktokera, ustao i počeo da ga gura i razvlači po dnevnoj sobi, dok se Uroš trudio da se odbrani od napada. Ovaj nemili događaj je rezultirao oduzimanjem honorara Aleksiću, kao posledicom njegovog nasilničkog ponašanja. POGLEDAJ GALERIJU

- Nemoj da me guraš - uzvikivao je Stanić, dok je Ša nastavio sa agresivnim ponašanjem.

- Što ovolika hajka protiv mene, nisam ja kriv što je ona napolju omražena, ni saveti Lepog Miće joj ne pomažu da bude favorit, kad je neko zlo u duši - ništa ne pomaže. Ide tužba i za Ša i za Uroša Rajačića za sve što spominju ovde i što me guraju. Lako je nadamnom da se iživljavate na dete jedno, sram vas bilo - rekao je Uroš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Ja poštujem tvoje opredeljenje, ali si ljiga od osobe! Tužiću te za  uznemiravanje, gurno si me tamo, evo, sad me boli rame - rekao je Ša, iako je on bio nasilan, a ne Stanić.

Podsećanja radi, kako se nasilničko ponašanje nikako ne toleriše u rijalti šou-programu "Elita", kao i da je tolerancija na agresiju nulta, doneta je odluka da Aleksić bude kažnjen u iznosu mesečnog honorara.

BONUS VIDEO: