SLOŠILO SE MAJI MARINKOVIĆ! Učesnica Elite zatražila pomoć, ima veći problem od Mensura!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.02.2024 | 16:45


Maja Marinković se požalila ukućanima da joj je loše, pa otkrila da je ne muči samo Mensurova odluka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SLOŠILO SE MAJI MARINKOVIĆ! Učesnica Elite zatražila pomoć, ima veći problem od Mensura!

Nakon sinoćnje odluke Mensura Ajdarpašića da u izolaciju pošalje Maju Marinković i Uroša Rajačića, Marinkovićeva je dobila napad histerije i noć je provela u suzama, van izolacije, zbog čega ju je Veliki šef žestoko kaznio.

- Janjuša neću odvajati do Aneli, nek uživaju u rehabilitaciji. Omiljeni će biti Samir Ramović i odmah da mu kažem da će spavati na pomoćnom krevetu - rekao je sinoć Mensur, a Maja je pobesnela kada je obavestio sve da nju bira za potrčka.

Ona je plakala i negodovala zbog takve odluke, pa je na kraju pronašla način da to izbegne.

Međutim, Maja i sada ne može da se pomiri sa činjenicom da joj je Mensur to priredio, pa je nastavila da se žali cimerima. Otkrila je koliko se loše oseća zbog te njegove odluke, ni ne sluteći da je debelo platila odluku da noć provede van izolacije, što je strogo protiv pravila:

Foto: Printskrin

Maja Marinković i Uroš Rajačić

 

- Ja to njemu nikada ne bih uradila, a nisam dobro, loše mi je, dobila sam.. Ne znam kako da ragujem, da slušam ove ljude, stvarno mi je loše - rekla je Maja.

- Možda si skidanjem vradžbina, prebacila na sebe - našalio se Marko Đedović.

- Ja ne mogu da se smirim od sinoć, to nije u redu što mi je to uradio, šta da radim? - dodala je Maja.

Takođe, tek ćemo da vidimo i kako će Marinkovićeva da se ponaša posle ove sankcije, te da li će naredne noći pristati da provede u izolaciji sa Urošem, kako je ovonedeljni gazda i zamislio. 

BONUS VIDEO: