JANJUŠ PRODAO PORODIČNU TRAGEDIJU ZA 50.000 EVRA! Korisnici društvenih mreža RAZAPELI bivšeg košarkaša, OVO MU NE PRAŠTAJU!


IZVOR: Republika/Š. P. - 08.02.2024 | 16:15


Fanovi besni na Janjuša zato što je po njihovom mišljenju zloupotrebio smrt brata Mihaila Janjuševića.

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram
JANJUŠ PRODAO PORODIČNU TRAGEDIJU ZA 50.000 EVRA! Korisnici društvenih mreža RAZAPELI bivšeg košarkaša, OVO MU NE PRAŠTAJU!

Marko Janjušević Janjuš je zbog svog ponašanja i nekih stavova navukao veliku mržnju na sebe i njegovi fanovi su besni pošto smatraju da je folirant, te su ga optužili da je "prodao" porodičnu tragediju za prvo mesto u "Eliti". Budući da mu se rođeni brat Mihailo Janjušević nedavno obesio u stanu u Beogradu, Janjuš je bio veoam slomljen, te je narod saosećao sa njim. Međutim, kako se vratio u rijaliti, pratiocima se ne sviđa ono što vide, te smatraju da je iskoristio porodičnu tragediju da uzme velike pare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš se zgadio fanovima koji su besni na njega

Naime, Janjuš je zgrozio celu naciju kada je imao odnose sa Aneli Ahmić i to pred slikom pokojnog brata, dan posle 40 dana.

Foto: Pink

Janjuš sa Aneli imao odnose pred slikom pokojnog brata Mihaila

- "Jel se tako tuguje za bratom, fuj", "Ljudi, Janjuš je veliki folirant. Prodao je porodičnu tragediju za 50.000 evra", "Čovek posle pomena svog brata ima seks sa Aneli i to pred Mihailovom slikom. Jezivo", "On se vratio u rijaliti i zbog tužne priče planira da pobedi", "Ko bi još ušao u rijaliti, a tek sahranio mlađeg brata, kome bi bilo do rijalitija, samo onom ko je zinuo za pare", "Unovčio je tragediju, strašno" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod snimaka gde je Janjuš sa Aneli, a pominje pokojnog brata.

Inače, Janjuš je pre povratka u "Elitu" istakao da se on vrtaća u rijaliti da bi zaradio, kao i da bi imao od čega da se brine o porodici, pošto mu je to jedini način zarade.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Janjuš čupao kosu s glave zbog pokojnog brata, pa se zaigrao sa Aneli

- Obratio bih se mojoj porodici, da ne brinu, ja se borim i boriću se i dan danas se borim sam. Znate da moram da se vratim, od čega ću da živim. Ulazim da zaradim za hleb i za sve što treba mojoj porodici. Mnogo mi je teško, ali moram napred da idem i da ne stajem - rekao je tada Janjuš i dodao:

Foto: Republika

Janjuš na pomenu brata Mihaila Janjuševića

- Nema niko predstavu šta se te noći desilo Mihailu. Mogu samo da se nagađaju stvari, koje su jedino glava možda u pitanju, prebačaj, kako se to kaže... Ali nema niko nikakvu predstavu, što ti onako i sve nejasno i meni, i mojima, svima, jer niko nije tome bio svestan.