SIGURNO MI SE SMEJU SVE BIVŠE! Ša prasnuo u smeh posle gledanja snimaka! Evo šta sad mislio o vezi sa Mionom!


IZVOR: Republika/ D. L. - 15.02.2024 | 18:15


Kad god je bilo gledanje snimaka sedeo sam na istom mestu, samo sa drugom devojkom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SIGURNO MI SE SMEJU SVE BIVŠE! Ša prasnuo u smeh posle gledanja snimaka! Evo šta sad mislio o vezi sa Mionom!

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša uživa u vezi sa Mionom Jovanović, a sada je rekao nakon emisije "Gledanje snimaka" da veruje da mu se bivše devojke smeju jer je u nekoliko sezona imao partnerke. On kaže da mu je drago što je sa Mionom i dalje, iako imaju razne turbulentne periode.

- Kad god je bilo gledanje snimaka sedeo sam na istom mestu, samo sa drugom devojkom! Sigurno mi se bivše napolju smeju, ali nema veze. Mnogo mi je lepo sa Mionom i bukvalno sam sve vreme imao osmeh na licu dok su trajali snimci. Lepo smo par, lepa nam je veza i lepo se slažemo, osim u situacijiama kad oboje preteramo sa ljubomorom. Ovako je sve super i mislim zaista da ćemo opstati i kada izašemo odavde - rekao je Ša. 

Foto: RTV PINK printscreen

Ša i Miona Jovanović

 

Inače, bivša takmičarka "Elite 7" Vivien Kurtović nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, odlučila je da progovori o svim aferama prvi put za Republiku. 

Ona je saznala da joj je brat iz inostranstva ubijen, te je ona za Republiku otkrila sve detalje, a potom je priznala da bi volela da se vrati u Elitu, jer ima plan da zavede zauzetog Nenada Aleksića Ša, koji joj se svideo:

- To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli. Meni se na samom početku svideo Mensur, ali se on odmah izjasnio, rekao je da ima devojku i ja to poštujem. Svideo mi se i Ša... Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne. 

BONUS VIDEO: