POJAVIO SE ŠOK DOKAZ: Ovo će Aneli Ahmić oterati u NAJDUBLJI KANAL, isplivala ISTINA NA VIDELO! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.N. - 16.02.2024 | 16:45


Ahmićeva do detalja kopirala Maju Marinković!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
POJAVIO SE ŠOK DOKAZ: Ovo će Aneli Ahmić oterati u NAJDUBLJI KANAL, isplivala ISTINA NA VIDELO! (VIDEO)

Poslednjih dana društvenim mrežama kruži snimak koji je izazvao pravu buru reakcija među fanovima rijalitija "Elita". Naime, na snimku se vidi kako Aneli Ahmić, jedna od učesnica ovog popularnog takmičenja, nosi gotovo identičan autfit kao njen rival Maja Marinković. Ova situacija izazvala je lavinu komentara i spekulacija o tome da li je Aneli kopirala Majin stil još pre nego što je ušla u takmičenje.

Kada je snimak procurio na društvene mreže, fanovi rijalitija "Elita" odmah su počeli da komentarišu ovaj događaj. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o Anelinoj odluci da nosi isti autfit kao Maja, dok su drugi podržali Aneli i tvrdili da je reč o slučajnosti. Međutim, većina komentara bila je usmerena na to da je ovo samo još jedan potez u nizu u njihovom rivalstvu koje se odvija unutar rijalitija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Nakon što je snimak postao viralan, Aneli Ahmić se našla na meti oštrih kritika javnosti. Mnogi su je optužili da je svesno kopirala Majin stil kako bi privukla pažnju i izazvala reakciju. Ovo nije prvi put da je Aneli bila predmet kontroverzi, ali ovaj put je reakcija javnosti bila posebno žestoka.

Iako je snimak izazvao veliku pažnju javnosti, Maja Marinković se do sada nije komentarisala ove situacije jer ni ne zna šta se sve dešava van rijalitija. Njeno ćutanje samo je dodatno podgrejalo spekulacije o njihovom odnosu i rivalstvu unutar rijalitija "Elita".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Aneli Ahmić

Ovaj snimak samo je dodatno podstakao tenzije između fanova Aneli Ahmić i Maje Marinković. Dok su neki osudili Aneli za ovaj potez, drugi su istakli da je ovo deo takmičenja i da je očekivano da učesnici prate aktuelne trendove. S obzirom na to da je "Elita" i dalje jedan od najgledanijih rijalitija, sigurno je da će ova tema i dalje biti predmet interesovanja javnosti.

BONUS VIDEO: