IVANI ŠOPIĆ SEVNULE GRUDI: Nikad vrelije izdanje voditeljke "Elite", ovo je OPASNO PO ZDRAVLJE! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 19.02.2024 | 21:15


Voditeljka "Elite" zapalila društvene mreže!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
IVANI ŠOPIĆ SEVNULE GRUDI: Nikad vrelije izdanje voditeljke "Elite", ovo je OPASNO PO ZDRAVLJE! (FOTO)

Popularna voditeljka rijalitija "Elita" Ivana Šopić ponovo je privukla pažnju svojih pratioca na društvenim mrežama objavom novih fotografija na Instagramu. Ovoga puta, Ivana je pozirala sa podignutom kosom u repu i nosila je zanimljiv stajling koji je izazvao veliku pažnju javnosti, a pogotovo pripadnicima muškog pola.

Ivana se ovoga puta odlučila za kombinaciju bele pantalone i dominaciju plave boje u gornjem delu outfita. Ova kombinacija je istakla njenu zavidnu figuru, dok je posebnu pažnju privukao njen dekolte. Pratioci su se složili da je izgledala izuzetno privlačno, a ispod objave su se nizali brojni komplimenti na račun njenog stajlinga i izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

Kao i uvek, Ivana je izazvala lavinu pozitivnih komentara ispod svojih fotografija. Njeni pratioci su se utrkivali u komplimentima, nazivajući je "neodoljivom lepoticom" i "bombetinom". Ovakve reakcije su dokaz koliko je voditeljka omiljena među svojom publikom i kako njen stil i pojava uvek izazivaju interesovanje javnosti.

Ivana Šopić je svojim novim stajlingom još jednom potvrdila svoj modni i stajling senzibilitet, ostavljajući snažan utisak na sve one koji je prate na društvenim mrežama. Njen talenat za kombinovanje odeće i isticanje ličnog stila svakako su joj doneli veliki broj vernih fanova koji s nestrpljenjem iščekuju njen sledeći modni poduhvat.

BONUS VIDEO: