250 EVRA I POSLEDNJA OPOMENA: Asmin Durdžić dan nakon ćerkinog rođendana javno ZAPRETIO Siti Ahmić - sprema se HAOS! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 20.02.2024 | 19:15


Novi haos zbog rođendanskog poklona za malu Noru!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram
250 EVRA I POSLEDNJA OPOMENA: Asmin Durdžić dan nakon ćerkinog rođendana javno ZAPRETIO Siti Ahmić - sprema se HAOS! (FOTO)

Javna osuda i optužbe Sita Ahmić na račun Asmina Durdžića, pokrenule su talas negativnih komentara na račun njegovog roditeljstva. Mnogi su se zapitali da li će se otac konačno "otvoriti" povodom Norinog trećeg rođendana, koji je prošao bez očeve prisutnosti. Iako je najavljivao video-poziv i slanje poklon paketa, to se nije dogodilo iz objašnjenih razloga.

Povodom ovog slučaja, istaknut je nedostatak komunikacije i finansijske podrške za dete, što je izazvalo oštre reakcije javnosti. Sita  Ahmić je istakla da Asmin mesecima nije pitao za njihovo dete niti slao novac za njeno izdržavanje, čime je situacija postala predmet javnog interesovanja.

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Sita Ahmić i Asmin Durdžić

Danas je sita potvrdila je da je paket stigao, što je detalj koji je dodatno razjasnio situaciju. Ova informacija je izazvala dodatno interesovanje javnosti za dalji razvoj događaja u vezi sa odnosom oca i ćerke.

Stigao je paket za Noru, doneo je rođak Arman. Tu se nalazila zlatna narukvica dečija, za Noru, kao i 500 maraka, što mu dođe oko 250 evra. Pošto sam videla kutiju od zlatare, koja je u Sarajevu, jasno mi je da je to kupljeno ovde, a ne poslato odnekud. E sad, da li je Arman to sam finansirao i kupio, da bi pokrio Asmina, da ne ispadne da on nije ništa poslao, ili je on stvarno poslao novac da se narukvica kupi, a deo novca da... To sad stvarno ne mogu da tvrdim - rekla nam je Sita i dodala da paket nije uručen njoj, već njenoj i Anelinoj majci - poručila je za Pink.rs Sita.

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

Nakon toga oglasio se putem društvene mreže Asmin i Siti poručio da prestane preko njega da "igra rijaliti". 

- Sita, žao mi je za tebe nema para isplatio sam "botove i patrone". Prvi rođendan Nora je slavila u dubaiju, drugi u restoranu, a treći sa tobom u pidžami i dva balončica. Ne koristi moje dete za svoj rijaliti, ovo je ti je moja zadnja opomena i oglašavanje povodom tebe sp*rmušo - napisao je Asmin. 

Foto: Instagram.com

Asmin Duržić se oglasio na Instagramu

BONUS VIDEO: