ANA ĆURČIĆ POKUŠALA DA VRATI ZVEZDANA, PA DOŽIVELA NOVU IZDAJU! Zbog Slavnića ponovo u suzama, prijatelji se ne odvajaju od nje!


IZVOR: Republika/M. I. - 23.02.2024 | 10:15


Ana Ćurčić prolila je gorke suze zbog neuspelog pomirenja sa Zvezdanom Slavnićem.

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages
ANA ĆURČIĆ POKUŠALA DA VRATI ZVEZDANA, PA DOŽIVELA NOVU IZDAJU! Zbog Slavnića ponovo u suzama, prijatelji se ne odvajaju od nje!

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića i dan-danas intrigira javnost, a diskvalifikovani učesnik Zadruge progovorio je o mogućem pomirenju i otkrio da li postoji šansa da njih dvoje nekada obnove romansu:

- Posle svega što se desilo, pomirenje je nemoguće. Neću da priznam nešto što nema veze sa životom i to starno ne mogu. Nije obostrano pomirenje, ona ne vidi stvari kao ja. Ona je sama sebe demantovala u nekim stvarima. Ako to nije dovoljno, šta ja tu mogu da pomognem? Ništa - izjavio je Zvezdan Slavnić u emisiji za Republiku.

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

Anin blizak prijatelj, Bane Đokić, takođe je govorio na ovu temu, pa otkrio da je Ćurčićeva imala nameru da vrati Zvezdana, u momentu kada je on boravio u Zadruzi, pa započeo vezu sa Anđelom Đuričić, zbog koje ju je i ostavio.

Podsetimo, Zvezdan se dugo pitao koji je bio razlog Aninog ulaska u Elitu, a Ćurčićeva ni sada nije želela da prizna da je, u tom momentu, imala nameru da ga rastavi od Anđele i eventualno nastavi vezu sa njim:

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

– Da smo se tada čuli, nikada joj ne bih dozvolio da uđe. Ona je tada gajila nadu da bi možda mogla da ga vrati – rekao je Bane Đokić u jednoj emisiji, a ubrzo je Ana uletela u studio, a Bane završio u suzama.

Ovo priznanje će definitivno iznenaditi Zvezdana, a da li će nekada doći do njihovog razgovora - ostaje nam samo da pretpostavimo.

BONUS VIDEO: