TAKI OTKRIO KOJA UČESNICA ELITE JE DOLAZILA KOD NJEGA KUĆI: Maja će čupati kosu s glave kad sazna istinu!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.02.2024 | 14:45


Taki Marinković je otkrio detalje odnosa sa učesnicom Elite, inače Majinom prijateljicom.

Foto: TV Pink/printscreen, Republika
TAKI OTKRIO KOJA UČESNICA ELITE JE DOLAZILA KOD NJEGA KUĆI: Maja će čupati kosu s glave kad sazna istinu!

Otac Maje MarinkovićRadomir Marinković Taki, izneo je svoje mišljenje o svežem pomirenju njegove ćerke sa Slađom Poršelinom Lazić. Taki je otkrio svoje stavove o Slađi i izrazio zabrinutost da pomirenje možda nije iskreno, već da postoji skrivena namera.

Taki je istakao da je Bela kuća zatvoren prostor i da su odnosi unutar nje stvar učesnika. On je naglasio da nije bilo zle krvi i da je njihov međusobni odnos njihova stvar. Ipak, izrazio je zabrinutost da bi Slađino pomirenje sa Majom moglo biti motivisano željom za stvaranjem određenog imidža, imajući u vidu Slađinu javnu izjavu da je veliki fan Maje i da je inspirisana njenim stilom i ponašanjem.

Međutim, to nije sve. Taki je, takođe, otkrio da je Slađa bila u njegovoj kući i da je njihov odnos bio dobar, a na društvenim mrežama je već uveliko krenulo da se komentariše da li je Slađa prešla granicu u odnosu sa Majinim ocem Takijem:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Taki

 

- To je zatvoren prostor, tu nije pala nikakva zla krv, ko je šta na moru uradio, to je njihova stvar. Ta devojka Slađa je bila kod mene kući i stvarno smo imali okej odnos, to što je bila malo arogantnija možda prema taksistima i nekom drugom osoblju to je njena stvar. Samo se ja plašim da to nije zbog kadra kao što Slađa zna da radi, ipak je ona i sama rekla da je veliki fan Maje Marinković i Stanije Dobrojević i kopira ih u šminkanju pa mislim da je možda zbog velike ljubavi prema Maji ponovo počela sa njom da se druži - rekao je Taki za Pink.rs.

- "Ma, što bi se Slađa družila sa Majinim ocem", "Čuj, bila u njegovoj kući, zna li Maja šta su radili", "Možda je bila kod njih, verovatno je i Maja bila tu", "Znači, Slađa se više družila sa Takijem"... - glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

Foto: ATA Images

Maja Marinković, Taki i Slađa Lazić

 

BONUS VIDEO: