TAKMIČARKA "ELITE" ZAVRŠILA U BOLNICI: Pojavio se ŠOK SNIMAK, na teškim mukama završila!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.02.2024 | 14:15


Vivien Kurtović nakon izlaska iz ,,Elite" se razbolela!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TAKMIČARKA "ELITE" ZAVRŠILA U BOLNICI: Pojavio se ŠOK SNIMAK, na teškim mukama završila!

Popularna bivša takmičarka "Elite", Vivien Kurtović, nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu da je dobila temperaturu. Ova hrabra objava izazvala je veliku pažnju i brigu među njenim vernim pratiocima, koji su joj pružili podršku i poželeli joj brz oporavak.

Nakon što je podelila svoje zdravstveno stanje, Vivien je primila veliki broj poruka podrške i želja za brzim ozdravljenjem od svojih pratioca. Njeni verni fanovi su iskazali veliku brigu za njen dobrobit i poslali joj reči ohrabrenja u ovim teškim trenucima.

Foto: Instagram.com

Vivien Kurtović Instagram

 


U svojoj iskrenoj objavi, Vivien je otkrila neke od simptoma koje je iskusila tokom borbe sa temperaturom. Ovo iskustvo je dodatno približilo njenu publiku njenim ličnim izazovima i pokazalo koliko je bitno otvoreno razgovarati o zdravstvenim problemima.

Otkriće Vivienine temperature izazvalo je veliku pažnju javnosti, stavljajući zdravlje i dobrobit u fokus. Njeni pratioci su pokazali empatiju i podršku prema njoj, ističući važnost brige o zdravlju u današnjem vremenu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vivien Kurtović Elita

 


Uz podršku koju je primila od svojih pratioca, Vivien je izrazila duboku zahvalnost za sve poruke ohrabrenja i pozitivne misli koje su joj upućene. Njena otvorenost i iskrenost o zdravstvenom stanju dodatno su povezale njenu publiku sa njom, stvarajući snažnu zajednicu podrške u teškim trenucima.

Kao novinar, pratimo zdravstveno stanje bivše takmičarke "Elite" i šaljemo joj najbolje želje za brzim oporavkom.

BONUS VIDEO: