ANA ĆURČIĆ PODELILA ANĐELIN EKSPLICITNI SNIMAK, PA REŠILA DA JE DODATNO "ISPROMOVIŠE!" Ima keca u rukavu, najgore još niste videli!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.03.2024 | 10:15


Ana Ćurčić se pridružila Tari Simov, pa odlučila da uništi Anđelu Đuričić.

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/pink.rs
ANA ĆURČIĆ PODELILA ANĐELIN EKSPLICITNI SNIMAK, PA REŠILA DA JE DODATNO "ISPROMOVIŠE!" Ima keca u rukavu, najgore još niste videli!

Nakon što je Tara Simov objavila kompromitujući sadržaj Anđele Đuričić javno na Instagram profilu, starleta iz Crne Gore se oglasila i udarila nekadašnjoj cimerki iz rijalitija "Zadruga" na njeno majčinstvo. 

- Da, moji klipovi su sa jednim muškarcem sa kojim sam bila u vezi, ako znaš kako izgleda veza? Pa vidiš nisam morala da brinem da li sam zatrudnela sa slučajnim prolaznikom, da pijem antibebi pilule i ispiškim plod majko decenije. A da ne spominjemo ko te je šišao i kako te je ulica divno vaspitala. Moja greška jedna sa 25 godina je danak neiskustvu, a ti si već sa 22 previše iskusna da bi te ičega bio blam. I ne brini sa takvima ne ulazim u rat, već samo da te podsetim ko si, ako si zaboravila - napisala je Anđela Đuričić na Instagram profilu. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela Đuričić i Tara Simov

 

Anđela je podelila sa svojim pratiocima prepisku sa Tarom, aludirajući da je varala svog izabranika Danila, koji je i otac njenog deteta, nakon čega je poručila:

- Bolje da paziš sa kim si se čula pored partnera kojem si verna, a njega napadaš. Sve sam ti rekla, mamice decenije - napisala je Anđela u poruci Tari. 

Anđela je isprozivala brojne svoje kolege, odnosno sada bivše kolege, pa je tako potkačila i Anu Ćurčić, koja je javno podržala Taru i podelila eksplicitni sadržaj, koji je Simova objavila. Ana je, još jednom, dokazala da nikada nije oprostila Anđeli sve što joj je učinila u Zadruzi sa Zvezdanom Slavnićem, njenim tadašnjim izabranikom, te da je spremna da pokaže njeno pravo lice. Ana ju je ponovo nazvala "otimačicom tuđeg", a kako će Anđela odgovoriti - ostaje nam da vidimo.

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić i Tara Simov

 

BONUS VIDEO: