CAR KONAČNO NAŠAO ZANIMANJE: Evo od čega će da izdržava porodicu, da li je ovo prava profesija za njega (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 05.03.2024 | 05:45


Filip je do sada uglavnom zarađivao od društvenih mreža, a sada je rešio da svoju popularnost unovči na nov način.

Foto: Instagram.com
CAR KONAČNO NAŠAO ZANIMANJE: Evo od čega će da izdržava porodicu, da li je ovo prava profesija za njega (FOTO)

Bivši zadrugar Filip Car koji sa pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić čeka bebu, do sada nije imao pravo zanimanje, a sada se izgleda pronašao u jednom.

Naime, Car je u svojoj Instagram priči podelio objavu u kojoj reklamira kockarnicu. 

Mnogi su odmah pomislili da je to konačno pravo zanimanje za njega, jer će bez mnogo muke moći da zarađuje i izdržava porodicu.

On je do sada ugavnom svoju popularnost koristio za laku zaradu na društvenim mrežama i lajvovima koje prate rijaliti fanovi, a sada će tu popularnost moći da unovči na nov način. 

 

Foto: printskrin/instagram

Filip Car reklamira kockarnicu

Inače, Aleksanra Nikolić broji sitno dane do porođaja i jedva čeka da donese na svet devojčicu, koju će roditi Filipu Caru, nekadašnjem emotivnom partneru i vereniku sa kojim je tokom cele trudnoće u veoma turbulentnom odnosu.

Aleksandra, za razliku od Cara, na svom Instagram profilu najčešće ima emotivne objave, pa je tako i sinoć okačila snimak sa ultrazvuka, na kojem se jasno vidi koliko je beba narasla.

Filip umesto da se tome raduje i pokaže koliko željno i on iščekuje svoje prvo dete, on u moru svojih objava na razne teme, pored toga što reklamira kockarnicu, ostavlja utisak kao da je smoren i nesrećan u životu. 

Naime, on je pred najradosniji događaj u životu putem Instagram priče aludirao na to kako je život teško sra*nje.

BONUS VIDEO: