PUKLA ISTINA O STANISLAVU UŽIVO U EMISIJI! Evo šta se dešava u Šimanovcima kada kadar nije na njemu - takmičari ZGROŽENI!


IZVOR: Republika/O. B. - 30.03.2024 | 22:15


Stanislav Krofak šokirao javnost!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PUKLA ISTINA O STANISLAVU UŽIVO U EMISIJI! Evo šta se dešava u Šimanovcima kada kadar nije na njemu - takmičari ZGROŽENI!

Bojana Pavlović za vreme porodičnog sastanka ustala je i otkrila istinu o Stanislavu Krofaku. Naime, ona je izabrala najmrzovoljnije osobe iz Bele kuće, među kojima se našao i Stanislav, pa je objasnila i šta on radi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 

- Miljana nekad ne želi da ustane, ume da bude jako mrzovoljna i to se oseća. Drugo mesto je Sneža, kako ne zna da pospremi za sobom. Prosipa, baca, ponaša se kako ne treba i ne mari za to. Šokirana sam njenim ponašanjem. Treća osoba je Stanislav. Ovde je pednaest, dvadeset dana, a izgleda poprilično mrzovoljno, tako se ponaša. Baškari se na granituri. To su tri osobe po mom mišljenju - kazala je Bojana.

- Budaletino jedna, boli me du*e šrta govori Bojana, poltron Ivana Marinkovića - kazala je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Svi ste vi mrzovoljni kad bacate kese, flaše i čaše gde stignete. Devojke pojedine se spremaju po nekoliko sati za žurku. Mlade devojke ne vode računa o svojoj kilaži i higijeni. Pojedine su počele i po leđima da se goje. Prva je Milica. Jako je mrzovoljna bila u našem odnosu. Na početku se nije sređivala, a ja sam to uspreo da promenim. Danka je jedna od najlepših osoba, ako nei najlepša i najbolja, ona je najmrzovoljnija. Ona samo da se šminka i pokazuje, bila bi odlična. Vredna je i čisti, pere svoje stvari. Jovana je na trećem mestu - kazao je Terza.

- Majčicu mrzi i da hoda, Danka je na drugom mestu. Jovana je na trećem. Pokušao sam da je oraspoložim, ali mi nije pošlo za rukom - kazao je Gačić.

BONUS VIDEO: