STANISLAV DOBIO PORUKU OD ĆERKE U ELITI: Produkcija unela VAŽAN ZNAK, ovo mu je šifra za AKCIJU!


IZVOR: Republika/O. B. - 31.03.2024 | 18:15


Stanislav Krofak dobio poklon od ćerke Vanese.

Foto: TV Pink/printscreen
STANISLAV DOBIO PORUKU OD ĆERKE U ELITI: Produkcija unela VAŽAN ZNAK, ovo mu je šifra za AKCIJU!

MMA borac Stanislav Krofak dobio je punu podršku svojih najmilijih, koji su mu putem čestitke poručili da se drži svojih ciljeva i u njima bude istrajan do kraja. Pored toga, njegova ćerka potrudila se da mu ovaj dan ostane u najlepšem sećanju, te je tim povodom tati obezbedila kutiju putu slatkiša, kako bi mu zasladila dan, piše Pink.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 

Kutika u obliku srca, koja je bila puna slatkiša sasvim sigirno je nešto čemu će se on najviše obradovati, kao i nešto što mu je najdraže od svega što je dobio.

Naime, Stanislav je rekao Maji iskreno da bi voleo da više vremena provode zajedno, a iznenadilo ga je to koliko je opuštena i drugačija od onoga što je on zamišljao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Hvala ti za svaki savet koji si mi dala. Stvarno si super devojka i drago mi je što smo imali šansu da pričamo otvoreno. Kod mene su sve karte na stolu i veruj mi da je odlično što imam nekoga kome mogu da se poverim. Voleo bih da i ubuduće sednemo i imamo ovakve razgovore, a ja ti obećavam da ćeš od mene da imaš podršku za sve, jer si pokazala da si iskrena i da nisi muljator - pričao je Stanislav, a Marinkovićka mu se uredno zahvalila.

Podsećamo, učesnici Elite Maja Marinković i bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak, na granici su bili tokom noći da se poljube, a kako su do jutra pričali u sobi za izolaciju, nema sumnje da su proradile varnice! 

BONUS VIDEO: