NAROD JE UZ STANISLAVA KROFAKA! Sada je SVE JASNO, ona hitno LETELA IZ ELITE!


IZVOR: Republika/M. P. - 01.04.2024 | 08:15


Pantera je dobio neverovatnu podršku protekle nedelje, Ša se ovo neće dopasti!

Foto: printscreen/RTVPink
NAROD JE UZ STANISLAVA KROFAKA! Sada je SVE JASNO, ona hitno LETELA IZ ELITE!

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević više puta je ušao na imanje u Šimanovcima, kako bi obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima rijalitija, a potom okupio nominovane učesnike, kako bi se odigrala igra koju je pripremio Veliki šef.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Igrica Velikog šefa

Takmičari nominovani za izbacivanje bili su Stanislav Krofak Pantera, Borislav Terzić Terza, Marija Malivuk i Sara Šljivar. Na stolu ispred njih nalazile su se čaše, a njihov zadatak bio je da u njih ubace kašičicu jednim pokretom. 

Niko nije uspeo da pobedi u igrici Velikog šefa, te nikome nisu bili duplirani glasovi. Tanasijević je saopštio rezultate SMS glasanja.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sara je osvojila samo 1 odsto glasova publike

Pantera je osvojio čak 82 odsto publike, što je sve šokiralo, kako je tek nedavno postao učesnik rijalitija. Terza je imao 15, Marija samo 2 odsto, dok je Sara osvojila 1 odsto glasova publike. Ona se pozdravila sa cimerima i napustila rijaliti zauvek.

Sara je potom otišla u studio kod voditeljke Ane Radulović, gde je otkrila kako se oseća.

- Nije mi krivo, nego mi je bilo baš super, ali dosta mi je svega - priznala je ona, pa oplela po cimerima:

- Ja sam Terzina prva ljubav, prva devojka, a u "kokošinjcu" sam ja bila Hurem. Mi se nismo poklopili u stvarima da bismo ušli u vezu. Lepo smo se pozdravili - istakla je Sara, pa nastavila:

- Mene većina ljudi ne zanima, oni su totalno nebitni. Milica, Teodora, Bebica... Prave emocije imaju Anita i Anđelo, Aneli i Janjuš, a Anđela i Bojana se foliraju - zaključila je ona i napisala pismo, kojim je proglasila novog vođu u "Eliti".

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sara priznala kako se oseća nakon napuštanja "Elite"

BONUS VIDEO: