OBEZBEĐENJE DOJURILO PO PODIVLJALU MILJANU KULIĆ: Učesnica Elite se kao furija spustila na Bebicu, jedva uspeli da je obuzdaju!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.04.2024 | 09:45


Miljana Kulić je napala bivšeg dečka, usledio haos u spavaćoj sobi.

Foto: instagram.com/printscreen
OBEZBEĐENJE DOJURILO PO PODIVLJALU MILJANU KULIĆ: Učesnica Elite se kao furija spustila na Bebicu, jedva uspeli da je obuzdaju!

Aktuelna učesnica Elite, Miljana Kulić sinoć je bila raskrinkana tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", kada su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković otkrili da im je pokrala novac iz hotela, kao i Aniti šminku, što je Kulićeva poricala.

Međutim, tu se Miljana nije smirila, već je nastavila da divlja i nakon emisije, pa je u jednom momentu nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu i njegovu izabranicu Teodoru Delić, a obezbeđenje se stvorilo u spavaćoj sobi, kako bi sprečilo ozbiljniji okršaj.

Miljana je odlučila da se osveti bivšem dečku za određene izjave, pa je najpre krenula da uništava njegove stvari, a onda mu se uselila u krevet, rešena da mu zagorča dane u rijalitiju, što uspešno radi mesecima unazad. POGLEDAJ GALERIJU

 

Bebica je, mirnim putem, pokušavao da reši problem, dok je Teodora Delić uporno dozivala obezbeđenje i ukućane, ne bi li sklonili besnu Kulićevu, koja se nije smirivala, već je nastavila da preti i pravi haos, pa ukućani nisu mogli da spavaju:

- Od večeras je ovo moj krevet, pošto pričaš gluposti i kako ja nemam kazne, sad ćeš da vidiš... Đedović mi je sve rekao, on ne laže - vikala je Miljana.

- Ja sam to milion puta rekao za stolom, ne znam zašto sada reaguješ - govorio je Bebica.

- Dobro, Miljana, ovo nije razlog da mu diraš stvari, smiri se - uključio se Marko Đedović.

 

 

BONUS VIDEO: