"SMRTNA KAZNA BI IH NAJMANJE ZABOLELA" Potresno pismo Marije Kulić Danki Ilić RAZARA DUŠU, obratila se MONSTRUMIMA koji su je UBILI!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.04.2024 | 22:18


Marija Kulić napisala potresnu poruku za Danku Ilić!

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook
"SMRTNA KAZNA BI IH NAJMANJE ZABOLELA" Potresno pismo Marije Kulić Danki Ilić RAZARA DUŠU, obratila se MONSTRUMIMA koji su je UBILI!

Vest o tragičnoj sudbini male Danke Ilić (2) iz Bora je potresla javnost širom Srbije i regiona. Detalji ovog tužnog događaja su izazvali različite reakcije, tako se na Instagram profilu oglasila majka Miljane KulićMarija Kulić, koju je ova tragedije totalno poremetila. 

Foto: instagram, facebook

Marija Kulić o Danki Ilić

 

Naime, Marija Kulić je na Instagram profilu nakon fotografije, napisala otvoreno pismo, u kojem je potresnim rečima opisala koliko ju je pogodila ubistvo male Danke. 

- Danima u neverici, slomljeni, a sada i dotučeni svi. Danka, lutkica mala, dušo mila, neka te anđeli sada čuvaju. Dva dana ne spavam razmišljajući o kazni monstruma, kakva bi bila. Ipak, smrt bi ih najmanje zabolela - napisala je Marija. 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram o Danki Ilić

Podsetimo, Miloš Ilić otac monstruozno ubijene dvogodišnje devojčice Danke Ilić za čijim telom se traga rekao je za naš portal da su on i Dankina majka Ivana u užasno teškom psihičkom stanju.

-  Mnogo nam je loše i ne možemo da izadjemo ispred vas i molimo da nas razumete- rekao je Miloš iza zatvorenih vrata stana po kojima se vidi da je "stanovala ljubav".

- Nije nam do priče i smeta nam interesovanje medija za nas u ovom momentu dok čekamo da nađu telo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili- rekao je Miloš. 

On i njegova supruga ne mogu da se skoncentrišu na bilo šta drugo osim na potragu detetovog tela. Zahvalni su što su mediji uključeni u istragu u želji da se nađu ostaci devojčice.

BONUS VIDEO: