SKANDALOZNO! Spisak svih FETIŠA Nenada Aleksića Ša isplivao na videlo - Da li je ovo GORE od Stanislavove afere u svinger klubu? (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 08.04.2024 | 11:15


Nenad Aleksić Ša kriju svoju malu ,,prljavu" tajnu od javnosti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SKANDALOZNO! Spisak svih FETIŠA Nenada Aleksića Ša isplivao na videlo - Da li je ovo GORE od Stanislavove afere u svinger klubu? (VIDEO)

I dok mnogi misle da Nenad Aleksić Ša uspoeva da naruši ugled Stanislava Krofaka, zbog njegovog priznanja da je odlazio u svingerajske klubove, na društvenoj mreži Instagram se proširio reperov snimak iz rijalitija ,,Zadruga 4" u kom priznaje kakve sve on fetiše ima. 

Naime, Nenad je tada bio u vezi sa Tarom Simov, sa kojom je imao vrlo buran odnos, dosta rasprava, tuča, nakon čega su raskinuli, ali kako kažu, internet sve pamti, pa je tako ostao zabeležen snimak u kom reperova bivša devojka govori o ,,nastranostima" koje on ima tokom vrele akcije. Tome je prisustvovao i Marko Đedović, koji je otkrio sve detalje razgovora sa Tarom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Rekla je da si nastran, da voliš da budeš grub i nasilan u s*ksu, a rekla je nastran... Šamaranje i da je u nesvesti bila zbog s*ksa - ispričao je Đedović. 

- Dobro, neću da pričam o tome, tako je ispalo. Ona ne zna šta znači nastran, volim grublji s*ks! Ne volim da pričam o tome - pravdao se Nenad. 

- Posle svakog s*ksa je plakala, jer nije mogla to da izdrži! Ona je meni tako ispričala. To nije blam, to je dobra akcija. Uzimala je vaginalete, da ne bi imala s*ks sa tobom - nastavio je Đedović. 

 

 

Mnogi smatraju da su ove stvari gore od toga što je Stanislav priznao da je išao u klub nekoliko puta u kom se nalaze sviger parovi. 

BONUS VIDEO: