ANELI KRENULA U LOV NA STANISLAVA: Maja ne sluti šta joj se dešava IZA LEĐA, zbog ovoga će nastati RAT! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.N. - 11.04.2024 | 05:45


Ahmićeva grabi svaku prilku da bude u Panterinoj blizini!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI KRENULA U LOV NA STANISLAVA: Maja ne sluti šta joj se dešava IZA LEĐA, zbog ovoga će nastati RAT! (VIDEO)

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić otkako je raskinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem koristi svaku moguću priliku da nervira Maju Marinković i meša se u njenu vezu sa Stanislavom Krofakom. Iako i dalje drugaricama govori da ima osećanja prema Janjušu, njenai postupci prema Panteri ne govore tako, zbog čega trpi žestoke osude i kritike na društvenim mrežama. 

Foto: Printskrin/RTV PINK, pixabay.com

Aneli Ahmić, Stanislav Krofak i Maja Marinković

Iako joj je Janjuš nekoliko pita napravio ljubomorne scene zbog Stanislava, ona ne želi da promeni ništa u svom ponašanju. već dodaje još veći gas, a pokušaji da uplovi sa njim u komunikaciju su sve očigledniji. 

Naime, Aneli je juče tokom večeri svratila u pab "Prijatelji" kod Lepog Miće, kako bi se navodno raspitala oko proslave Bajrama i baš u trenutku kad je on sam sedeo sa Stanislavom i razgovarao. Ova scena zapala je za oko mnogim pratiocima rijalitija na društvenim mrežama, koji su zaključili da koristi svaku situaciju da se nabacuje, ali i izaziva sukob sa Majom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsećanja radi, Maja i Aneli su zbog Stanislava imale žestog sukob u ponedeljak tokom ankete, kad je Ahmićeva izjavila da je sigurna da bi Pantera bio sa njom, ali da ona to nikad ne bi uradila svojoj drugarici Mioni Jovanović

- Ne bi tebe Stanislav nikad opalio - vikala je Maja Aneli.

- Misliš da ne bi? Bi, bi, nego ja neću, jer je on Mionin bivši dečko, Miona je moja drugarica - šokirala je Aneli, dok je Stanislav Krofak samo ćutao.

BONUS VIDEO: