USNIMLJENA NOVA UČESNICA ELITE, UKUĆANIMA POPADALE VILICE OD ŠOKA: Prekinula žurku, pa se predstavila cimerima!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.04.2024 | 12:15


Učesnici Elite su sinoć doživeli šok, kada su na imanju ugledali novu ukućanku.

Foto: Elita printskrin
USNIMLJENA NOVA UČESNICA ELITE, UKUĆANIMA POPADALE VILICE OD ŠOKA: Prekinula žurku, pa se predstavila cimerima!

Sinoć je u rijalitiju Elita došlo do neočekivanog preokreta kada je učesnik Uroš Stanić odlučio da se preruši u ženu tokom žurke koja je organizovana u vili. Uroš je izazvao iznenađenje među cimerima kada se pojavio u elegantnoj crnoj kratkoj haljini i visokim štiklama, uspešno ostvarujući transformaciju u žensku ulogu.

Njegova transformacija izazvala je različite reakcije među cimerima, od šoka do oduševljenja. Mnogi su se šalili na račun Uroševe hrabrosti i smelosti da se pojavi u takvom izdanju, dok su drugi isticali koliko mu haljina i štikle zapravo pristaju.

Uroš se nakon transformacije našalio na svoj račun, objašnjavajući da je želeo da iznenadi cimere i dodatno začini atmosferu žurke. Takođe, istakao je da je uživao u ulozi žene i da mu je bilo zabavno da se na trenutak stavi u tu ulogu.

- Uroš spreman za žurku - glasio je opis ovog snimka na društvenim mrežama.

 

 

Ova neočekivana transformacija izazvala je veliku pažnju i interesovanje publike, koja je aktivno komentarisala Uroševu hrabrost i stil. Mnogi su pohvalili njegovu hrabrost i samouverenost, dok su drugi izrazili divljenje prema tome koliko mu je ženska odeća zapravo dobro pristajala.

Uroševa transformacija u ženu definitivno je obeležila sinoćnju žurku u rijalitiju Elita i ostavila snažan utisak na cimere i publiku. Njegova hrabrost i smelost sigurno će se dugo pamtiti u vilu, a ostaje da vidimo da li će se ovakve neobične transformacije ponoviti u budućnosti.

BONUS VIDEO: