PRAZNIČNI ŠOK ZA UČESNIKE ELITE: Veliki šef FRAPIRAO takmičare, ovome su se NAJMANJE NADALI!


IZVOR: Republika/M. P. - 03.05.2024 | 13:45


Veliki šef još jednom pokazao da može da iznenadi učesnike!

Foto: Printskrin/RTV PINK
PRAZNIČNI ŠOK ZA UČESNIKE ELITE: Veliki šef FRAPIRAO takmičare, ovome su se NAJMANJE NADALI!

Veliki šef je danas probudio učesnike "Elite" domaćim hitovima, a kad su svi takmičari ustali, na adresu kuće Odabranih stiglo je važno pismo. Kao i svakog petka, Odabrani su dobili zadatak da nominuju nekog od cimera. Ovo je mnoge iznenadilo, kako su očekivali da za Vaskrs neće biti izbacivanja.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo čita pismo

- Nominovaćete jednog od učesnika. Ne možete nominovati istu osobu dva puta zaredom. Ne možete nominovati onog ko je u Odabranima. Obavezni ste da objanite razloge svoje nominacije. Ne možete navesti vođu ili dva potrčka. Počnite odmah! - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitao Anđelo Ranković.

Podsetimo, u nedelju je "Elitu" napustila Vanja Živić, koja je imala najmanje glasova publike.

- Sada ćemo dobiti procente. Jedna osoba ima 58%, druga 35%, pa onda 10% i 1%. Najviše glasova ima Miljana Kulić, pa Aneli Ahmić, treća je Poršelina Blinda, u Eliti ostaje Slađa Lazić, Slađa Bošković je takođe izdominirala, Vanja Živić napušta Elitu - saopštio je Darko Tanasijević rezultate prošle nedelje, a Vanja je u studiju tada najavila haos:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vanja je prošle nedelje napustila Elitu

- U kući je ludilo, energija je naelektrisana, to je luda kuća, videćemo šta će biti. Ja ni o kome nisam promenila mišljenje i sve što sam rekla Ivanu i Bebici, nisam promenila mišljenje. Mislim da će biti ludilo ovih dana, sigurno ne očekuju haos koji sledi zbog podele budžeta - rekla je Vanja, koja je za vođu odabrala Stanislava Krofaka.

BONUS VIDEO: