ŠA ODLUČIO DA DISKVALIFIKUJE STANISLAVA: Krofak bi zbog ovoga mogao napustiti Elitu, sledi HAOS!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.05.2024 | 14:15


Nenad Aleksić Ša je izrazio želju da Stanislavu vidi leđa, jer smatra da ne zaslužuje biti u Eliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA ODLUČIO DA DISKVALIFIKUJE STANISLAVA: Krofak bi zbog ovoga mogao napustiti Elitu, sledi HAOS!

Veliki šef je danas probudio učesnike "Elite" domaćim hitovima, a kad su svi takmičari ustali, na adresu kuće Odabranih stiglo je važno pismo. Kao i svakog petka, Odabrani su dobili zadatak da nominuju nekog od cimera. Ovo je mnoge iznenadilo, kako su očekivali da za Vaskrs neće biti izbacivanja.

- Nominovaćete jednog od učesnika. Ne možete nominovati istu osobu dva puta zaredom. Ne možete nominovati onog ko je u Odabranima. Obavezni ste da objanite razloge svoje nominacije. Ne možete navesti vođu ili dva potrčka. Počnite odmah! - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitao Anđelo Ranković.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Ukućani su redom glasali i komentarisali, a na red je došao Nenad Aleksić Ša, koji je pokazao sujetu, pa nominovao bivšeg dečka Mione Jovanović, Stanislava Krofaka, čije mu se ponašanje, kako tvrdi, u poslednje vreme nikako ne dopada i smatra da Krofak polako pokazuje svoje pravo lice:

- Odabraću osobu koja pokazuje sve goru i goru sliku o sebi. Ne pokazuje svojim ponašanjem ništa dobro. U poslednje vreme pokazuje agresivno ponašanje. Pokazuje ozbiljnu nekulturu. Ne sviđa mi se uopšte. Naravno, to je Stanislav. Svaki put bih ga poslao. Propagira neke gluposti - rekao je Ša.

Nema sumnje da će njegovi komentari stići do Stanislava, a svi jedva čekaju da čuju njegov odgovor, s obzirom da je reper uvek isticao da nema loše mišljenje o njemu i da mu smeta samo zbog činjenice da je Mionin nekadašnji izabranik.

BONUS VIDEO: