KARAMBOL EPSKIH RAZMERA! Marija Malivuk skočila na Ivana Marinkovića! Cimeri je jedva obuzdali, odmah doletelo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 04.05.2024 | 12:45


Marinković je provocirao ružnim komentarima Mariju, koja mu nije ostala dužna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
KARAMBOL EPSKIH RAZMERA! Marija Malivuk skočila na Ivana Marinkovića! Cimeri je jedva obuzdali, odmah doletelo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Učesnici Elite Marija Malivuk i njen cimer Ivan Marinković napravili su karambol kada je on komentarisao za crnim stolom u negativnom kontekstu, nakon čega je ona izgubila kontrolu, pa se zaletela ka njemu sa željom da ga povredi teškim predmetom. 

Marija je zgrabila predmet i potrčala kako bi gađala Ivana, ali su je cimeri sprečili da njemu nanese povredu i da sebe diskvalifikuje zbog fizičkog kontakta, odnosno napada. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Obezbeđenje je srećom, odmah primetilo šta se dešava, pa se odmah umešalo, a Ivan je i nakon sprečenog incidenta nastavio da provocira Mariju, koja je najavila novi okršaj ukoliko je ne ostavi na miru.

Mišljenja su podeljena na društvenim mrežama zbog ovog događaja, a više je, čini se, onih koji navijaju za Mariju i tvrde da je Ivan bio zreo za jedno preispitivanje. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Malivuk

 

Inače, Ivan je nedavno napao i cimerku Snežanu Jovičić zbog izjave njenog oca da je se odriče, dok je ona brutalnim udarcima uzvraćala tako što mu je prebacivala jer za rođendan koji je juče proslavio u rijalitiju nije dobio poruku od ćerke Lene, koju je dobio u braku sa pevačicom Gocom Tržan. 

Moj tata može da kaže šta hoće, ja sam pored svega ustala i čestitala mu rođendan. A ako kažeš da si bolji od mog tate, što ti onda ćerka nije čestitala rođendan - rekla je Sneža.

Ja nemam gde da odem. Sela žena na krevet, stavila glavu gde stavlja noge i gleda - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO: