TEODORA OTKRILA U ELITI SA KIM SE KRIŠOM VIĐALA! Njena majka saznala za sve, Bebici nije bilo dobro!


IZVOR: Republika/ D. L. - 07.05.2024 | 08:15


Delićka je otvoreno pričala o momcima sa kojima je bila u vezama.

Foto: RTV PINK printscreen
TEODORA OTKRILA U ELITI SA KIM SE KRIŠOM VIĐALA! Njena majka saznala za sve, Bebici nije bilo dobro!

Učesnica Elite Teodora Delić otkrila je za crnim stolom tokom emisije da njena majka zna sa kojim se momcima viđala u prošlosti, kao i da je za sve saznala čak i kad je pokušavala da sakrije. 

Ona tvrdi da od porodice nema šta da krije, jer sa svojim roditeljima dugo ima otvoren odnos. 

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Macanović Bebica

 

- Mama će me poržavati sve dok sam ja srećna i dok ja nešto želim. Moja majka zna istoriju mojih muškaraca, ona podržava sve koga ja volim i biram. Čak i one sa kojima sam se krišom viđala, saznala je i za to i reč mi nije rekla. Ona je uvek podržavala i svaku moju drugaricu sa kojom sam se ja družila. Uglavnom je bila u pravu za sve. Očekivala sam da će mama možda nešto konkretno da mi kaže, ali možda ne može. Znam da ona nikada ne bi rekla loše u pismu za ovde ovu osobu koju volim, znate dobro ko je u pitanju - rekla je ona.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić

 

Bebica se šokirao kada je čuo ove reči, kao većina Teodorinih cimera, a onda je i Macanović ustao da donese svoj sud.

- Ne mogu uticati na moj izbor ovi koji su napolju. Napolju ne mogu da poremete ništa, uvek su mi sugerisali, ali nikada nisu mogli da me odvoje od nekog. Teodora i ja imamo zamršen odnos s vremena na vreme, ali to je nešto za šta mislim da će vrlo lako da se reši. Ima ovde parova koji su u većim problemima, pa fokus nije na tome. Aneli i Janjuš se ponašaju deset puta gore, ali zbog velike podrške koju imaju neko bi rekao da su super i sjajni. To je sve za sada što mogu da kažem. 

 BONUS VIDEO: