PRVO OGLAŠAVANJE MILICE MITROVIĆ NAKON POVRATKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NA PINK: Uputila joj JAVNO PORUKU, posle ovoga je sve jasno!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.05.2024 | 20:45


Milica Mitrović se obratila Dušici Jakovljević nakon povratka na televiziju Pink!

Foto: Instagram.com
PRVO OGLAŠAVANJE MILICE MITROVIĆ NAKON POVRATKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NA PINK: Uputila joj JAVNO PORUKU, posle ovoga je sve jasno!

Na Instagramu je voditeljka Pink televizije Dušica Jakovljević uputila emotivnu čestitku Milici Mitrović, povodom njenog rođendana.

U svojoj objavi, Dušica je istakla koliko je zahvalna što ima priliku da sarađuje sa Milicom, te je istakla njenu posvećenost i predanost poslu. Takođe, otkrila je da je Milica ne samo poslodavac, već i velika podrška i prijatelj. POGLEDAJ GALERIJU


Milica Mitrović je poznata javnosti kao vlasnica jedne od najmoćnijih televizija u regionu - Pink televizije. 

Dušica Jakovljević, popularna televizijska voditeljka, stekla je veliku popularnost svojim šarmom, harizmom i profesionalnim pristupom poslu. Karijeru je gradila vodeći brojne popularne emisije, a njena autentičnost i toplina osvojili su publiku širom regiona.

Foto: RTV Pink

Dušica Jakovljević Elita

 


Ova čestitka Dušice Jakovljević jasno pokazuje da se iza kulisa Pink televizije neguje prijateljstvo i međusobno poštovanje, što je ključni faktor uspeha ove medijske kuće. Rođendanske čestitke koje stižu od zaposlenih, posebno od javnih ličnosti poput Dušice Jakovljević, oslikavaju toplu atmosferu i zajedništvo koje vlada među osobljem Pink televizije.

Ovaj gest Dušice Jakovljević sigurno je obradovao Milicu Mitrović, a fanovi su imali priliku da vide još jedan primer iskrenog i lepog odnosa među kolegama.

BONUS VIDEO: