PAULA HUBLIN NIKAD ISKRENIJE O FILIPU! PROGOVORILA O PRSTENU! Evo šta se u međuvremenu desilo s parom!


IZVOR: Republika/ D. L. - 08.05.2024 | 19:15


Hublinova tvrdi da je rastanak s Đukićem bio neminovan, ali da su i dalje u prijateljskim odnosima...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
PAULA HUBLIN NIKAD ISKRENIJE O FILIPU! PROGOVORILA O PRSTENU! Evo šta se u međuvremenu desilo s parom!

Nekadašnja rijaliti zvezda Paula Hublin vredno radi na novim projektima, a sada je objasnila da je ostala u prijateljskim odnosima sa bivšim dečkom Filipom Đukićem, jer je to pitaju ljudi na svakom koraku.

Filip i ja smo se rastali u prijateljskom odnosu koji se završio. Nije mi čestitao ni ne čemu, iskreno nisam ni očekivala. Nikakve uspomene me ne vežu za njega. Prsten koji sam dobila od njega je i dalje kod mene i nosim ga - rekla je pevačica za portal Srbija Danas, te otkrila šta ima novo kod nje na ljubavnom planu:

Foto: instagram.com/paula_hublin

Paula Hublin

 

- Situacija na ljubavnom planu je nikakva, ne zanimaju me muškarci ni pola posto. Fokusirala sam se na sebe, da napravim nešto u svom životu, muškarci su me do sada samo sputavali i na kraju ono ništa. Trenutno me niko ne zanima, i neće još dugi vremena.

Foto: Instagram.com

Paula Hublin i FIlip Đukić

 

Inače, bivša zadrugarka Paula Hublin oduvek je važila za jednu od najatraktivnijih učesnica rijalitija iz svih sezona. Poznato je da je ona tokom celog života u treningu, što se vidi po njenom izvajanom telu, za kojim su mnogi muškarci ludeli. 

Ona je nedavno napravila novim fotografijama opštu pometnju na društvenim mrežama. Pozirala je u donjen vešu, a njena vitka linija i mišićavo telo nikog ne mogu da ostave ravnodušnim. 

Ispod ove objave na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram nizali su se pozitivni komentari, a njen provokativan izgled napravio je lavinu reakcija. 

BONUS VIDEO: