BOŽA DŽONS URNISAO ANĐELA RANKOVIĆA! Evo šta je rekao bivši učesnik Elite, mnogi su ostali zgranuti!


IZVOR: Republika/ D. L. - 14.05.2024 | 11:45


On se hvali patikama i putovanjima, hvali se da je suvlasnik restorana. Hoće sebe da uzdigne, a druge ponižava!

Foto: printscreen/RTVPink, Red tv printscreen
BOŽA DŽONS URNISAO ANĐELA RANKOVIĆA! Evo šta je rekao bivši učesnik Elite, mnogi su ostali zgranuti!

Bivši učesnik rijalitiija Elita Boža Džons nije imao po izlasku lepe reči za bivšeg cimera Anđela Rankovića, kog je sada nazvao ološem.

Foto: TV Pink/printscreen

Boža Džons

 

- Anđelo je jedan ološ od dečka, nemam potrebu da budem ljubomoran na njega jer Anita nije moj tip devojke. Ja volim starije žene i milfare. Neću sad da kažem da je to Žana, ali vi možete sami da procenite. On se hvali patikama i putovanjima, hvali se da je suvlasnik restorana. Hoće sebe da uzdigne, a druge ponižava. Priča kako ima papuče od 500 evra, pa se hvali roleksom, to je teška seljačina. Stanislav isto ima i lepši i bolji roleks, pa ni jednom nisam čuo da se hvali. Ja mu zameram što je mene ogovarao po ćoškovima, a prvi sam koji mu je prišao kad je ušao u kuću. Kad su hteli da ga napadnu zbog Matore ja sam jedini bio uz njega, podržao sam ga i stao na njegovu stranu, a on mi je tako vratio - rekao je Džons za Red TV.

Foto: Red tv printscreen

Anđelo Ranković

 

Inače, u emisiji "Pretres nedelje" nastao je totalni haos kada se povukla tema odnosa Anite Stanojlović, još uvek zakonite supruge Jovane Tomić Matore, a Jovana je javno udarila na njeno majčinstvo.

Meni je Bojan napisao poruku pred ulazak: "Tužba ti je spremna, stićiće ti tamo" - rekla je Anita.

Ti si terala Alekseja da ti na snimku govori kako nema oca - raskrinkala je Matora.

Inače, Anita je Matoroj prebacila za to što iznosi njen prljav veš u rijalitiju, pa je podsetila da je i Stanislav Krofak ušao emotivno povređen jer ga je Miona prevarila sa Ša, pa nijednu uvredu nije rekao za svoju bivšu.

BONUS VIDEO: