STANISLAV MOLIO MAJU ZA ORALNO ZADOVOLJAVANJE, HITNO REAGOVAO TAKI: Nakon skandala u Eliti javno uputio ŠOK PORUKU!


IZVOR: Republika/A.N. - 14.05.2024 | 18:15


Putem društvenih mreža jasno stavio do znanja kako gleda na vezu svoje mezimice sa MMA borcem!

Foto: TV Pink/printscreen
STANISLAV MOLIO MAJU ZA ORALNO ZADOVOLJAVANJE, HITNO REAGOVAO TAKI: Nakon skandala u Eliti javno uputio ŠOK PORUKU!

Veza Maje Marinković i Stanislava Krofaka na klimavim je nogama, a sinoć su imali najbrutalniji sukob do sada. Kako je Stanislav izjavio da bi "nokautirao" Maju, samo da je muško, njen otac Taki Marinković momentalno je reagovao, pa najavio opomenu za Krofaka.

Foto: Republika, youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković se oglasio povodom veze Maje i Stanislava

Naime, Majin rođendan se bliži, a Taki je spremio pismo, kojim će Maji staviti do znanja kako stvari stoji i kako bi trebalo da se ponaša prema Krofaku sada, nakon što je pokazao pravo lice. 

Međutim, izgleda da je Taki zažalio zbog grubih reči koje je koristio u oglašavanju za medije, pa se sinoć ogladio putem Majinog Instagram profila i svojoj mezimici i njenom partneru pružio podršku da predbrode krizni period u vezi, kao i turbulencije do kojih he došlo nakon čestitke koja je stigla. 

- Biće sve kako treba samo malo vremena - napisao je Taki uz sliku Maje i Stanislava. 

Foto: instagram.com

Taki Marinković se oglasio putem Majinog Instagram profila

Inače, on je samo par sati pre toga najavio brutalnu čestitku koju će poslati u Eliti. 

- Oni su tek mesec dana zajedno u tom zatvorenom prostoru, a ne ide u dobrom pravcu. Boža me je preduhitrio, hteo sam za njegov rođendan da pošaljem Maji poruku na torti, ali dobro... Biće prilike. Hteo sam da joj dam smernice, u kom pravcu da ide, da joj kažem:"Kraljice, glavu gore, tebi treba kralj pored tebe! Kraljica si i zdravo, tako se i ponašaj tamo! Ko može da utiče na tebe?! Znaš ko si tamo, tata-mata, nemoj da te iko baca u bedak". Za sedam-osam dana joj je rođendan, pa će da dobije opširno pismo - najavio je Marinković, koji je prokomentarisao Krofakovu opasku da bi Maju, da je muško, "nokautirao".

Foto: printscreen/RTVPink

Taki Marinković se oglasio povodom veze Maje i Stanislava

- To govori o njemu, šta ja da kažem? Predstavlja se u sasvim drugom svetlu, kao sportista, a sportisti ne bi smeli da se tako ponašaju. Profesionalni bokseri imaju lincencu, ne smeju nikoga da udare na ulici... Polako, još ćemo videti, ovo govori o njemu. Njega niko ne zna od ranije, on se tu odjednom stvorio - otkrio je Taki za Pink.rs.

BONUS VIDEO: