CAREV EMOTIVNI SUSRET SA ĆERKOM RASPLAKAO ALEKSANDRU: Nije mogla ni da zamisli šta će se dogoditi, sve procurilo u javnost!


IZVOR: Republika/M. I. - 15.05.2024 | 09:15


Aleksandra Nikolić i Filip Car ponovo su zajedno, a bivši zadrugar jedva je dočekao da vidi svoju ćerku.

Foto: instagram.com/pink printscreen
CAREV EMOTIVNI SUSRET SA ĆERKOM RASPLAKAO ALEKSANDRU: Nije mogla ni da zamisli šta će se dogoditi, sve procurilo u javnost!

Pobednica šeste sezone "Zadruge", popularna rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, 17. aprila donela je na svet ćerkicu Leonu, koju je dobila sa partnerom Filipom Carem. Novopečena mama je nedavno podelila fotografije i otkrila kako provodi dane sa svojom naslednicom, a sada se ponovo oglasila i podelila Filipovu fotografiju sa ćerkom.

Podsetimo, Car je, nakon Aleksandrinog porođaja, ponovo otišao za Crikvenicu, dok je ona ostala u Beogradu, a sada su napokon zajedno, što je obradovalo oboje. Filip je jedva dočekao da drži naslednicu u naručju, dok je Nikolićeva uživala u svakom zajedničkom trenutku.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Filip Car

 

Podsetimo, bivši zadrugar Filip Car nedavno je postao otac, ali sada se našao u centru pažnje zbog prijave koju je dobio na Instagramu. On je na društvenim mrežama podelio sliku prijave, kojom mu je nagovešteno da mu je profil "ograničen na 7 dana". Car je izrazio frustraciju povodom ovog događaja, navodeći da je prijavljen nakon što je reagovao na uvrede pojedinaca.

Nakon što je objavio informaciju o prijavi na Instagramu, mnogi pratioci su pružili podršku Filipu, dok su drugi izrazili svoje mišljenje o celokupnoj situaciji. Ovo je samo jedan od primera kako se društvene mreže koriste za izražavanje emocija i sukoba, a Filipova otvorenost pokazuje koliko je izložen javnosti i njenim reakcijama.

BONUS VIDEO: