"KONJU, VERIO SI JE, A JA BIH SE NAFTOM ZAPALIO" Asmin se brutalnim rečima obratio Janjušu, zakazao mu TERAPIJU kod Karamujića!


IZVOR: Republika/A.N. - 18.05.2024 | 21:45


Šok poruka osvanula na društvenim mrežama!

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official
"KONJU, VERIO SI JE, A JA BIH SE NAFTOM ZAPALIO" Asmin se brutalnim rečima obratio Janjušu, zakazao mu TERAPIJU kod Karamujića!

Slađa Lazić i Aneli Ahmić danas su otvoreno govorile o Asminu Durdžiću, a Aneli je otkrila svoju veliku želju da se suoči sa Durdžićem kako bi istina izašla na videlo.

- Kao da ja ne vidim šta ti radiš i kako je tebi - rekla je Slađa.

- Još malo - rekla je Aneli.

- Izdrži mesec ipo dana, treba ti snaga i za spoljni svet - rekla je Slađa.

- Kako bi volela da dođe, kunem ti se da dođe on, jer me boli nepravda - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Slađa Lazić

- Da mu kažeš ono i Staniji - rekla je Slađa.

- Ma samo da bi se videlo ko laže, to bi se videlo - rekla je Aneli.

- Pa on ne sme - rekla je Slađa.

- On tako glupe razloge navodi, sigurno. Nek dođe gde god, da se suočimo oči u oči, to je moja najveća istina - rekla je Aneli.

Nakon njenog obraćanja u "Eliti" hitno se oglasio Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i odlučio da Marku Janjuševiću Janjušu uputi ozbiljnu poruku, koja mu se sigurno ni najmanje ne bi dopala, kad bi imao priliku da je pročita. 

Foto: instagram.com

Asmin se javno obratio Janjušu

- E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalio bih se od sramote. Još si je i verio, konju. Volim te kod Karamujića, buraz, izdrži - napisao je Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

Ostaje da vidimo da li će ove reči stići do Marka Janjuševića i kako će reagovati ako sazna za brutalnu provokaciju koju mu je uputio Anelin bivši partner. 

BONUS VIDEO: