MILJANA URNISALA ZOLU! POMENULA VREME KAD SE KOCKAO! On pozeleneo od besa, pa je podsetio na jednu stvar!


IZVOR: Republika/ D. L. - 19.05.2024 | 19:45


Ti meni pričaš o nekim promenama, a ništa nisi uradio. Šta si ti kod sebe menjao? Hoćeš da te podsetim na neke stvari, urlala je Nišlijka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILJANA URNISALA ZOLU! POMENULA VREME KAD SE KOCKAO! On pozeleneo od besa, pa je podsetio na jednu stvar!

Učesnici Elite Lazar Čolić Zola i njegova bivša devojka Miljana Kulić ponovo su se posle mirne faze posvađali u Eliti. Ovoga puta, razlog za haos bio je taj što je Miljana dok je pila kafu sa Zolom podsećala na stvari kroz koje su prolazili kada su bili zajedno, pa je podsetila i ona njega na rane radove.

- Ti se ništa nisi promenila od trenutka kad smo bili zajedno. Ne znam šta ti se dešava, samo si promenila kilažu. Treba da nastaviš dalje, a ti i dalje juriš muškarce sa kojima znaš da nemaš budućnost. Ne znam što to sebi radiš, ali moraš da se promeniš ako misliš da ti u životu pođe na bolje - rekao je Zola, a Miljana je uzvratila u svom stilu:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Ti meni pričaš o nekim promenama, a ništa nisi uradio. Šta si ti kod sebe menjao? Hoćeš da te podsetim na kocku? Šta si ti tu promenio, pa meni možeš svašta da pričaš? Sve si nastavio da radiš po starom, to sam čula, a meni pričaš da se menjam. Sedi tu i najbolje ti je da se pokriješ ušima! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Podsećamo, Miljana Kulić tokom prethodne noći je iznela svoje nezadovoljstvo ponašanjem Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, te se požalila svom bivšem partneru Lazaru Čoliću Zoli, koji se nedavno ponovo uselio u "Elitu". Ovaj sukob nije novost za fanove rijaliti programa, s obzirom na to da su Miljana i Bebica imali brojne konflikte u prošlosti. Međutim, ovaj put je Miljana odlučila da podeli svoje frustracije sa Zolom, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

- Majka me je napadala i govorila sve i svašta zbog njega. Govorila je kako sam ja kriva svaki put kad se posvađamo, jer je bio (Bebica) idealan dok nije odlučio da raskine - istakla je Miljana.

BONUS VIDEO: