MILJANA PRIZNALA KOLIKO ABORTUSA JE IMALA SA ZOLOM: Zajedno zažalili što nemaju zajedničko DETE!


IZVOR: Republika/A.N. - 20.05.2024 | 05:45


Jedno drugom otvorili dušu o bolnim temama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILJANA PRIZNALA KOLIKO ABORTUSA JE IMALA SA ZOLOM: Zajedno zažalili što nemaju zajedničko DETE!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su nedavno otvorili dušu i razgovarali o svom odnosu, a jedna od tema razgovora bila je i trudnoća. Miljana je otkrila da je tri puta bila trudna sa Zolom, ali da nije želela da rodi dete zbog lekova koje je pila. Iznela je svoje emotivno iskustvo i razloge zašto se odlučila na tu tešku odluku.

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

U dvorištu Bele kuće, Miljana i Zola su otvoreno razgovarali o svojoj vezi i trudnoći. Zola je izneo svoje mišljenje, ističući da bi voleo da imaju decu, dok je Miljana otkrila svoje emotivno stanje i razloge zbog kojih nije htela da rodi Čoliću decu.

- Ti mene ne slušaš svakako. Da si me slušala, sad bi imali dvoje dece - rekao je Zola.

- Hvala Bogu, pa sam otišla na kiretažu - rekla je Miljana.

- Eto, ti kažeš hvala Bogu - rekao je Zola.

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

- Zato što sam pila lekove, ali bilo mi je krivo. Nisam htela da rađam dete u takvom stanju. Sa Skraćenim sam htela dete, hvala Bogu pa sam dobila šta sam dobila. Sa Zolom sam bila tri puta trudna. Dva puta ovde i jednom napolju, kad nije hteo da mi se javi - rekla je Miljana Kulić.

Razgovor između Miljane i Zole otvorio je nove emotivne teme i stavio fokus na njihovu vezu, ali i na teške odluke koje su morali da donesu. Njihova iskrenost i otvorenost o ovoj temi sigurno će izazvati pažnju javnosti, a ostaje da vidimo kako će njihov odnos da se odvija.

BONUS VIDEO: