SKANDAL PRED SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Durdžić javno ZAPRETIO Dušici Jakovljević! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 20.05.2024 | 09:50


Anelin bivši partner postavio ultimatum, najavio napuštanje emisije!

Foto: TV Pink/printscreen
SKANDAL PRED SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Durdžić javno ZAPRETIO Dušici Jakovljević! (FOTO)

Milica Mitrović, direktorka zabavnog programa televizije Pink, izdala je zvanično saopštenje da će se večeras u 22 časa bivši partneri Aneli Ahmić i Asmin Durdžić suočiti u emisiji voditeljke Dušice Jakovljević. Ova vest odabrala je fanove popularnog rijalitija, koji ovaj trenutak čekaju od samog početka "Elite".

Asmin je dobio pregršt poruka podrške, a svojim fanovima se obratio putem storija na društvenoj mreži Instagram. Kako je otkrio, mnogi su ga posavetovali kako da se ponaša, a on je najavio da bi mogao i da napusti emisiju i to zbog voditeljke.

- Hvala svima što brinete i savetujete me, negoo, ne suočavam se ja sa Dušicom, nego sa Kanalnom (Aneli), tako da Dušica nema šta da priča - započeo je Asmin, pa dodao:

- Kao što sam rekao, ako ne budem mogao da vodim dijalog kao normalna osoba, ustanem i odem! Ako me Dušica bude prekidala, ustanem i odem, tako da... - poručio je Durždić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Podsećanja radi, nedavno ne Aneli počela da doziva Asmina da uđe u "Elitu", nakon čega je Durdžić žestoko potkačio Marka Janjuševića Janjuša.

- E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalio bih se od sramote. Još si je i verio, konju. Volim te kod Karamujića, buraz, izdrži - poručio je Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: