EVO KO IMA NAJVEĆI HONORAR U ELITI: Nepoznati zarađuju MIZARNE pare, a od nekih cifara će vam se ZAVRTETI U GLAVI!


IZVOR: Republika/P. R. - 21.05.2024 | 13:15


Veliki šef deli šakom i kapom!

Foto: Shutterstock
EVO KO IMA NAJVEĆI HONORAR U ELITI: Nepoznati zarađuju MIZARNE pare, a od nekih cifara će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Rijaliti šou-program "Elita" počeo je sa emitovanjem 2. septembra prošle godine, a sezona ovog popularnog TV formata se polako bliži kraju, dok je početak osme sezone već uveliko najavljen. Učešće je uzelo 50 takmičara, a svako od njih zarađuje određenu sumu novca na nedeljnom nivou, što je neretko bila jedna od glavnih tema kada su učesnici u pitanju.

Prema informacijama koje prenosi "Informer", najplaćenija učesnica ove sezone je starleta Maja Marinković, koja navodno zarađuje čak 3.500 evra nedeljno. Marko Đedović, koji je prethodno bio deo voditeljskog tima, sada je takmičar i ugovorio je honorar od 3.000 evra nedeljno. Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je prvobitno odbio ponudu za ponovno učešće, sada uzima 2.500 evra nedeljno, dok Jovana Tomić Matora zarađuje 2.500 evra nedeljno.

Ipak, njena bivša supruga, sa kojom je zajedno kročila na imanje u Šimanovcima, Anita Stanojlović, dobija nešto manji iznos - 1.500 evra. Milena Kačavenda je uspela da sklopi dogovor sa produkcijom i nagodi se na cifru od 2.000 evra na nedeljnom nivou. Sa druge strane, nepoznati "elitari" dobijaju od 300 do 500 evra nedeljno. 

Podsećanja radi, idejni tvorac ovog projekta, Željko Mitrović, najavio je da će nova sezona biti "u rangu sa onima koje se emituju na svetskim TV stanicama", dok tačan početak iduće sezone još uvek nije objavljen. Velika šefica Milica Mitrović se takođe oglasila i najavila sledeću sezonu, pozivajući ljude da se prijave.

BONUS VIDEO: