MAJA MARINKOVIĆ MOLI BOGA DA STANISLAV NE SAZNA ZA OVAJ SNIMAK: Bruka kakva se ne pamti u rijalitiju, u sve uključen njen bivši!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.05.2024 | 02:30


Hladan tuš za Maju Marinković, ni ne sluti da ovaj snimak kruži internetom.

Foto: instagram.com/printscreen
MAJA MARINKOVIĆ MOLI BOGA DA STANISLAV NE SAZNA ZA OVAJ SNIMAK: Bruka kakva se ne pamti u rijalitiju, u sve uključen njen bivši!

Marko Đedović očitao je sinoć bukvicu Maji Marinković, koja ponosno ističe kako se promenila, međutim, čini se da to nije istina, što je i Marko primetio, pa joj je objasnio kako stoje stvari.

S obzirom da je njena veza sa Stanislavom Krofakom Panterom na klimavim nogama, Maja sve češće pokazuje agresiju, pa ga krišom štipa i hvata za vrat, misleći da se to ne vidi:

- Ti si bolesna, ljudi nisu dovoljno stručni za tebe... Sve radiš po svom, vidim, baš si dobro prošla... Da ti pričaju kako te je je*ao Taki, pričaš dečku kako je*e sestru, posle legneš sa njim u krevet... - bio je surov Đedović.

Maja je samo nemo slušala njegovo izlaganje i povremeno mu se nasmejala, iako ništa smešno bilo nije.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

 

- "Neka i njoj neko kaže istinu u lice", "Boli istina", "Ovako treba da joj govore mama i tata", "Bravo, Marko, u pravu si skroz"... - glasili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

Inače, povodom Majinog rođendana se oglasila i Stanislavova ćerka, koja im je još jednom čestitkom skrenula pažnju na ponašanje:

- Majo, srećan ti rođendan, sve najbolje! Tata, pismo si shvatio na pravi način. Izdrži do kraja sa osmehom, bez stresa, došao si se odmoriti. Volim te i ne zaboravi da se sve snima (i pod u WC-u u 6 ujutru). Još malo je ostalo do kraja, pa idemo na more i na naše vožnje, volim te, izdrži i glavu gore, sve gori - napisala je Vanesa, prenosi "Pink.rs".

BONUS VIDEO: