ŠA PSIHIČKI OBOLEO ZBOG MIONE, OVAKO MU SE POIGRAVA SA MOZGOM: Reperu hitno potrebna pomoć!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.05.2024 | 05:45


Bivši zadrugar je otkrio na koji način Miona koristi zaljubljenog Ša.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ŠA PSIHIČKI OBOLEO ZBOG MIONE, OVAKO MU SE POIGRAVA SA MOZGOM: Reperu hitno potrebna pomoć!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' gost Anastasije Buđić bio je Zoki Šimadinac, koji je prokomentarisao najaktuelnija dešavanja u Eliti.

Najpre se osvrnio na turbulentnu vezu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji su i sinoć imali žestoku raspravu zbog njenog bivšeg dečka, Stanislava Krofaka, a mnogi smatraju da je njihova veza najtoksičnija od svih u rijalitiju:

- Ša je pogubljen. Mislim da psihički nije kako treba. Da nema Ša, ne bi imala ništa da pokaže. On se iskreno zaljubio, dok ona to koristi - rekao je bivši zadrugar, pa prokomentarisao Mionino priznanje da su ipak bili intimni:

Foto: printscreen/RTVPink

Zoki Šumadinac

 

- Mislim da nema emocije, siguran sam u to. Juče je Milan Milošević nju pitao kakav je odnos sa Ša, odnosno da li je toksišan, a ona je rekla da nije. Ona ni ne zna šta je toksičnost. Ona je glupa. Možda ne zna šta znači ta reč - rekao je Zoki Šumadinac u emisiji "Pitam za druga".

Podsećanja radi, Maja Marinković je u emisiji potvrdila da je Stanislav rekao za Mionu da je kao krava, ali Jovanovićeva tvrdi da to njen bivši nikako nije izgovorio:

- Ovo mora da se zna. Miona je dobila pitanje od novinara da sam ja rekla da je ona kao krava, a ja živa vatra. Znam ja da taj klip sigurno odgovara, situacija je bila da smo mi sedeli na garnituri, komentarisali smo naš odnos, ja kao i svaka devojka sam ga pitala za Mionu, i onda je on rekao da je to posle bilo drugačije, rekao za početak da ona legne kao krava, ali posle se stanje popravilo. Ja nisam se*sualno opštila sa njom, to su njegove reči - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: