ZOLA ZAPRETIO MILJANI, ONA GA UCENILA! Par nastavlja da pravi haos po Eliti! Ovo se Mariji Kulić neće svideti!


IZVOR: Republika/ D. L. - 24.05.2024 | 22:45


Hoćeš tako da se igraš?! Hoćeš da ja kažem kome duguješ? Hoćeš da narod za sve sazna, pa da ti se majka potrese, pretila je Nišlijka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZOLA ZAPRETIO MILJANI, ONA GA UCENILA! Par nastavlja da pravi haos po Eliti! Ovo se Mariji Kulić neće svideti!

Učesnici Elite Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola ne smiruju se danima posle svađe koju su imali, a koja je sve gora i gora! Sada je Zola počeo da preti Miljani da će obelodaniti to kako je trošila para i na šta u vreme dok su bili zajedno, pa ga je ona ucenila time da će reći kome sve duguje novac.

- Ako nastaviš da mi uništavaš stvari reći ću kako si trošila novac i na šta, a trebalo je da trošiš na dete! Ne vuci me za jezik, trebalo bi da znaš na šta sam sve spreman, ali ću se smiriti, ako i ti isto uradiš - urlao je Zola, a Miljana je pretila:

- Hoćeš tako da se igraš?! Hoćeš da ja kažem kome duguješ? Hoćeš da narod za sve sazna, pa da ti se majka potrese? Nemoj da ideš tako u duboku vodu u kojoj ne možeš da plivaš! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Miljane Kulić i Zole

 

Podsećamo, učesnica Elite Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola već danima prave karambol na imanju u Šimanovcima zbog toga što jedno drugom tokom svađa teraju kontru i bacaju stvari po dvorištu, a ovo je najteže palo njenoj majci Mariji Kući, koja u Nišu sve prati preko malih ekrana. Naime, kako smo saznali, Mariji se slošilo nakon što je videla da Zola MIljani lomi obuću i štikle i baca joj vredne komade nakita, pa je tražila tablete za smirenje nakon što se poprilično uznemirila. 

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/AmiG Show, youtube.com/AmiG Show

Marija, Miljana i Zola

 

Marija prati rijaliti maltene 24 sata jer stalno gleda šta Miljana radi. Znala je da sledi haos otkako je Zola ušao na imanje i samo je bilo pitanje vremena da krenu da kontriraju jedno drugom. Marija je sa porodicom gledala haos, u jednom trenutku je ustala i počela da viče, da bi se na kraju žalila na stres i tražila tablete za smirenje. Bilo je baš strašno, psovala je po kući i dvorištu, sve su komšije čule - ispričao nam je upućen izvor. 

BONUS VIDEO: