PROCURIO STANISLAVOV PRIVATNI SNIMAK SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Krofak želeo da zabeleži svaki trenutak njihove VRELE AKCIJE!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.05.2024 | 10:15


Stanislav Krofak je imao aferu sa Majinom prijateljicom, ona ga momentalno otkačila.

Foto: instagram.com/printscreen
PROCURIO STANISLAVOV PRIVATNI SNIMAK SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Krofak želeo da zabeleži svaki trenutak njihove VRELE AKCIJE!

U emisiji "Pitam za druga"  uključila se putem viber poziva bivša rijaliti učesnicica, Nataša Moskva, koja je otkrila da je bila u ljubavnoj romansi sa Stanislavom Krofakom Panterom, aktuelnim učesnikom Elite.

- Bili smo u vezi pre 4 godine, bili smo kratko. Spavali smo jedno kod drugog, on je jako dobar momak, trenirala sam u njegovoj teretani. Ostali smo u okej odnosima, a razlog raskida je njegova ljubomora. Sakrivao se po kafićima i špijunirao me kad izlazim iz zgrade, ko mi dolazi. Zapravo je bio on taj koji je varao. Znam za dve osobe sa kojima me prevario - rekla je Nataša. 

- Kako si saznala? - upitao je novinar.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Imam i ja svoje doušnike, jedan dečko koji je jako bio blizak sa njim mi je javio. Javio mi je tačno i gde i kada i ja sam tamo došla. Kod njega u stanu je bio haos, ostale su joj gaćiće i minđuše. Ona je glavno zaboravila i pobegla kad me videla - rekla je Nataša.

Na jednoj stranici na Instagramu pojavio se njihov privatni snimak, koji dokazuje da oni jesu bili intimni, a Moskva je sve vreme pokušavala da sakrije lice od kamere, dok ju je Stanislav uporno snimao. Nataša tvrdi da je Stanislav veoma ljubomoran, a da joj je njegov odnos sa Majom Marinković veoma "blag" i da ne vidi tu nikakve emocije.

- Kako ti deluju Maja i Stanislav? - upitao je Joca,

- Pa ništa specijalno, nema mi tu neke vatre. Navikla sam na Majino ludilo, ali deluje mi da je sve okej - rekla je Nataša.

BONUS VIDEO: