MAJA MARINKOVIĆ DOZIVALA CARA TOKOM SVAĐE SA STANISLAVOM: Filip će biti besan kao ris, bivša ga neće ostaviti na miru ni posle Elite!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.05.2024 | 12:15


Maja Marinković je poručila Stanislavu da nikada neće biti kao Filip Car.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pink
MAJA MARINKOVIĆ DOZIVALA CARA TOKOM SVAĐE SA STANISLAVOM: Filip će biti besan kao ris, bivša ga neće ostaviti na miru ni posle Elite!

Tokom sinoćnjih nominacija u "Eliti", Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jedan od najozbiljnijih okršaja u rijalitiju do sada, nakon što je on priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, s kojom je Maja na ratnoj nozi.

Maja je krenula da drami i divlja po imanju, a u jednom momentu je moralo da reaguje i obezbeđenje, kako bi sprečilo ozbiljniji sukob i totalnu katastrofu.

Dok se svađala sa Stanislavom, Maja je ponavljala da su ipak imali se*s, iako je ćerki obećao da toga više pred kamerama biti neće. Kako Krofak ne zna da u toaletu postoje sigurnosne kamere, on je Marinkovićevu prisiljavao da ugasi kamere, te je sada ubeđen da snimak njihovog odnosa ne postoji.

Obezbeđenje ih je pratilo u stopu, a Maja više nije znala na koji način da uvredi Stanislava, pa mu je poručila da nikada neće biti kao njen bivši dečko, Filip Car, a onda je udarila na njegovu porodicu, što je Krofaku slaba tačka:

- Ne možeš da budeš Filip Car, ne možeš... Indijanac, Šaki ti je skinuo ribu. Nisu ljudi ludi, znaju da su morali da dolaze da nameštaju kameru - vikala je Maja.

- Puši mi ku*ac - govorio je Stanislav.

- Neka ti puši onaj ko te vaspitao - uzvratila je Maja.

 

 

- Klošar smrdljivi lažovski. Rekao je da nema komunikaciju sa Aneli, niti da će imati. Ustaje i kaže imamo normalnu komunikaciju, javljamo se jedno drugom u prolazu. To je neko s kim ja nisam u dobrim odnosima. Kune se ćerki da nećemo imati s*ks, pa se j*be sa mnom u wc-u. Tera me da gasim kamere. Da Anđelo nije skočio, zadavio bi me kao pile. Ne znam koji će mi k*rac, da me nervira. Jedno đubre i folirant, veruj ti meni - besnela je Maja i govorila svojim cimerima.

- Kad bude bio snimak, onda možeš da pričaš - uzvratio je Stanislav, ni ne sluteći da je snimak uveliko objavljen i da kruži društvenim mrežama, a za isti zna i njegova ćerka Vanesa.

BONUS VIDEO: