LEPI MIĆA OTKRIO STANISLAVU ŠTA JE MAJA RADILA NJEMU IZA LEĐA! Ovo će je razbesneti za sve pare!


IZVOR: Republika/ D. L. - 27.05.2024 | 02:00


Ona voli da čuva ono što je njeno, tako da bi trebalo da se smiriš i da sedneš sa njom da ti ispriča šta je sve nervira, pričao je Mića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/pink.rs, ST/Vlada LUKIĆ. Pink/Printscreen
LEPI MIĆA OTKRIO STANISLAVU ŠTA JE MAJA RADILA NJEMU IZA LEĐA! Ovo će je razbesneti za sve pare!

Učesnici Elite Maja Marinković i Lepi Mića, pričali su nasamo nakon što je ona imala svađu sa sada već bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, a sada je pokušao da mu objasni zašto Maja ludi po imanju i histeriše. Naime, Mića je Stanislavu objašnjavao da je Maja impulsivna devojka koja ne krije ljubomoru, i da mora na to da se navikne ako bude želeo bilo šta dalje sa njom. 

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

 

- Trebalo je da znaš sa kim ulaziš u odnos. Maja je impulsivna i ljubomorna, naravno da će da ti zameri što pogledaš i na sekundu drugu devojku. Ona voli da čuva ono što je njeno, tako da bi trebalo da se smiriš i da sedneš sa njom da ti ispriča šta je sve nervira. Možete sve da prevaziđete i nastavite u miru dalje. Ne moramo svi da gledamo ovaj haos po ceo dan i na sve strane. Krišom mi je pričala da joj je krivo zbog svega. Ona je besna, ali te voli, to je sigurno - rekao je Mića, ali je Stanislav odbijao čak i da čuje nešto vezano za pomirenje sa starletom.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Podsećamo, Maja Marinković i njen sada već bivši dečko Stanislav Krofak napravili su karambol na imanju tokom svađe, pa je moralo da se umeša i obezbeđenje, a sada je Stanislav rekao da pored starlete ne vidi svetlu budućnost. Stanisla je pričao u Eliti da je bolje da se kloni Maje, a ona to još uvek ne zna, tako da će biti veselo ako bude gledala snimak razgovora.

Foto: RTV PINK printscreen

Stanislav Krofak i Lepi Mića

 

Maja će plakati svaki dan - rekao je Mića.

- Šta mi napravi ona ovde pred svima, ja ću njoj duplo. Neću je spominjati, a na njoj je sve ostalo. Video sam da nije normalna. Ja sam se uverio u to. Ne vidim budućnost pored nje. Ne želim nekog pored koga moram da mislim šta pričam i na koji način. Nema tu budućnosti sa njom, moram što pre da presečem - kazao je Stanislav.

BONUS VIDEO: