KAČAVENDA SPROVODI PAKLENU OSVETU: Od početka rijalitija smišlja kako da zagorča život ovoj ženskoj osobi! Konačno može da je UNIŠTI JEDNIM POTEZOM!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 27.05.2024 | 17:45


Milena koristi položaj vođe da se obračuna sa svima sa kojima nije dobra, a prva joj se na tapetu našla cimerka koja joj je sve vreme trn u oku.

Foto: Printskrin/RTV PINK
KAČAVENDA SPROVODI PAKLENU OSVETU: Od početka rijalitija smišlja kako da zagorča život ovoj ženskoj osobi! Konačno može da je UNIŠTI JEDNIM POTEZOM!

Nakon što je postala vođa u "Eliti" Milena Kačavenda je konačno dočekala svojih pet minuta da deli pravdu u Beloj kući, te da se osveti svima onima sa kojima je konstantno u sukobu i koji koriste svaku priliku da je blate i osujete u rijalitiju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić se našla na meti ovonedeljnog vođe

Pošto je Marka Janjuševića Janjuša, u koga mnogi ukućani smatraju da je kuma potajno zaljubljena, nagradila velikim budžetom, Aneli Ahmić kaznila je malim, pa je još i isprozivala zbog toga što se koristi niskim udarcima, savetujući je da ubuduće manje glumi žrtvu da bi postigla svoje ciljeve.

Aneli, nemam ništa da kažem niti da dodam, ne bih da te vređam, ti se koristiš svim sredstvima i služiš niskim udarcima, a nisi jedina koja je imala težak život. Tako da ide mali budžet - rekla je Milena.

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

Zatim se okomila na Marinkoviće sa kojima je takođe stalno na ratnoj nozi:

- Nikakvo mišljenje nemam o vama, karakterno ste mi loši i odvratni, čačkate namerno i izazivate, negde smo jedni drugima sve rekli i nemam više šta da govorim.

Podela budžeta Milene Kačavende izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su se mnogi korisnici uključili u raspravu.

Neki su podržali kumin pristup, dok su drugi osudili njen nediplomatski ton i zloupotrebu položaja vođe. Pogotovo što je njen drug Marko Đedović prošao sa najvećim budžetom.

BONUS VIDEO: