OTVORENO JAVNO GLASANJE U ELITI: Hitne vesti od Velikog šefa ALARMIRALE učesnike! Ovome se nisu nadali (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 27.05.2024 | 18:15


Najnovija dešavanja u rijalitiju sve podigla na noge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OTVORENO JAVNO GLASANJE U ELITI: Hitne vesti od Velikog šefa ALARMIRALE učesnike! Ovome se nisu nadali (FOTO)

Učesnici rijaliti šou-programa "Elita" su tokom današnjeg dana dobili novo pismo od Velikog šefa, koji je pripremio novu anketu i zadatak za njih. Očekuje se da će ova nova dešavanja dodatno uzburkati atmosferu u Beloj kući i doneti nove izazove za takmičare. Naime, kao i svake nedelje, na imanju u ŠImanovcima se organizuje glasanje povodom nove titule koja će na kraju biti nekome dodeljena, a ovoga puta, "elitari" su morali da izaberu koje među njima najpažljiviji.

- Vreme je da čujemo ko je po vama najpažljivija osoba u "Eliti". Neka svako od vas ustane i kaže po tri najpažljivija učesnika po njihovom mišljenju - glasilo je pismo Velikog šefa, a koje je pročitala Milena Kačavenda, ovonedeljni vođa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda čita pismo Velikog šefa

Podsećanja radi, akon što je postala vođa u "Eliti" Milena Kačavenda je konačno dočekala svojih pet minuta da deli pravdu u Beloj kući, te da se osveti svima onima sa kojima je konstantno u sukobu i koji koriste svaku priliku da je blate i osujete u rijalitiju. 

Pošto je Marka Janjuševića Janjuša, u koga mnogi ukućani smatraju da je kuma potajno zaljubljena, nagradila velikim budžetom, Aneli Ahmić kaznila je malim, pa je još i isprozivala zbog toga što se koristi niskim udarcima, savetujući je da ubuduće manje glumi žrtvu da bi postigla svoje ciljeve.

Aneli, nemam ništa da kažem niti da dodam, ne bih da te vređam, ti se koristiš svim sredstvima i služiš niskim udarcima, a nisi jedina koja je imala težak život. Tako da ide mali budžet - rekla je Milena.

BONUS VIDEO: