MILJANA IŠLA OD KREVETA DO KREVETA! Kulićka usred noći htela intimne odnose! Evo sa kime je imala vrelu akciju!


IZVOR: Republika/ D. L. - 28.05.2024 | 08:45


U isto vreme napolju, majka učesnice "Elite" Miljane Kulić, Marija Kulić oglasila se posle niza ispada koje je njena ćerka imala u rijalitiju, gde su njeni odnosi sa cimerima nikad gori.

Foto: TV Pink/printscreen
MILJANA IŠLA OD KREVETA DO KREVETA! Kulićka usred noći htela intimne odnose! Evo sa kime je imala vrelu akciju!

Učesnica Elite Miljana Kulić napravila je sinoć haos u Beloj kući nakon što je usred noći molila bivše momke Lazara Čolića Zolu i Darjana Radomirovića da im se uvuče u krevet. Miljana, je prvo pokušala da smekša Zolu, a potom i Darjana, koji joj je u startu rekao da pored njega nema šta da traži, da bi se u sledećem trenutku predomislio i primio Nišlijlku kod sebe.

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Oni su imali vrelu akciju na par metara od Zole, što je šokiralo njene ukućane, budući da je Miljana najavila da neće do kraja rijalitija imati ništa i ni sa kim u Eliti.  

U isto vreme napolju, majka učesnice "Elite" Miljane Kulić, Marija Kulić oglasila se posle niza ispada koje je njena ćerka imala u rijalitiju, gde su njeni odnosi sa cimerima nikad gori.

Foto: RTV PINK printscreen

Haos usred noći u spavaćoj sobi

 

Nakon što se, po ko zna koji put, na vrlo brutalan način obračunavala sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima šestogodišnjeg sina Željka, njegove provokacije da će Miljana oduzeti sebi život i da će joj doći na sahranu, zabrinule su Mariju.

Foto: RTV PINK printscreen

Haos usred noći u spavaćoj sobi

 

- Znamo da ne može očima da je gleda, da je mrzi, da je ljubomoran na nju. To treba da se prijavi, on vrši psihičko nasilje nad njom - imali smo slučajeve nekih jutjubera koji su vršili psihičko nasilje nad nekim influenserima i jutjuberima, pa smo po novinama čitali kako se završilo. To može da se desi, kada nekome to non-stop pričaš, možeš da ga navedeš na to. Miljana jeste povodljiva, a on joj to namerno radi - otvorila je dušu Marija za Pink.rs. 

BONUS VIDEO: