ŠA JEDNIM POSTUPKOM ZGROZIO MIONU: Ovu scenu neće moći da izbaci iz glave do KRAJA ŽIVOTA, zamalo da se ispovraća (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 28.05.2024 | 17:15


Nenad Aleksić Ša izazvao haos sa Mionom Jovanović zbog pušenja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA JEDNIM POSTUPKOM ZGROZIO MIONU: Ovu scenu neće moći da izbaci iz glave do KRAJA ŽIVOTA, zamalo da se ispovraća (FOTO)

Ljubavni par Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović prolaze kroz još jedan turbulentan period, a ako je suditi po scenama u rijalitiju "Elita" koje se odvijaju iz dana u dan, njihova veza stavljena je pod velikim znakom pitanja. Oni su i danas uspeli da se posvađaju na tremu ispred Bele kuće, dok je reper jeo, a pevačica pušila cigaretu. Međutim, usledila je cena koja je toliko zgrozila Mionu, da je očigledno da će je dugo pamtiti.

Naime, Aleksić je u jednom momentu dok je ručao tražio od Jovanovićeve jedan "cim" cigarete, što je nju vidno izrevoltiralo. POGLEDAJ GALERIJU

- Daj - rekao je Ša.

- Je l' možeš bar da završiš jelo? Ja još nisam videla da neko jede i puši cigaru - brecnula se Miona zgroženo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša Elita 7 Zadruga

- Daj, nećeš umreti za jedan cim - razdrao se Ša.

- A ti hoćeš? Bože sačuvaj - frknula je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša Elita 7 Zadruga

Podsećanja radi, aktuelni učesnik rijalitija "Elita" i reper Nenad Aleksić Ša ponovo se našao u centru pažnje javnosti nakon što je tokom prethodnog dana ušao u crveno i krenuo da divlja po dvorištu imanja u Šimanovcima. Naime, njegova partnerka, pevačica Miona Jovanović, nikako nije mogla da ga urazumi, a izvor ovog incidenta leži u njihovoj prethodnoj svađi gde mu je ona zamerila učestalo laganje.

Beži, bre, brate... Šta ova devojka ovo radi, šta je ovo?! Ovo nisam video u životu, ljudi! Je l' ste svesni, bre, je l' vidite vi ovo?! Bežim od tvojih leži, od laži bežim... Kunem se u porodicu, neka mi pomru svi, slovo joj nisam rekao! Pogledaj šta radi, i onda Nenad lomi po dvorištu i divlja... Neću, brate, treba da izađem sutra na ulicu! Vidi šta pravi od mene, laž me boli... Kunem vam se, laže! Dokazaću svoju istinu, laže! Nađite gde je vređam, neću da se svađam uopšte, a vređa me svaki dan - vikao je Aleksić po dvorištu.

BONUS VIDEO: