BIVŠI ZADRUGAR OSTAO NEPOKRETAN! U rijalitiju svi UZDISALI za njim, a danas ima preko 140 KILA! Niko ne može da ga prepozna (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 28.05.2024 | 20:45


Zbog teške povrede završio po bolnicama!

Foto: Youtube/printscreen
BIVŠI ZADRUGAR OSTAO NEPOKRETAN! U rijalitiju svi UZDISALI za njim, a danas ima preko 140 KILA! Niko ne može da ga prepozna (FOTO)

Ervin Mujaković, 33-godišnji model i fitnes instruktor, stekao je popularnost kao učesnik rijalitija "Veliki brat", a kasnije i "Zadruga". Njegov fizički izgled odmah je privukao pažnju, ali nakon kratkog boravka na imanju u Šimanovcima, Ervin se povukao sa javne scene. Međutim, nedavno se ponovo našao u centru pažnje, ali ovog puta zbog fizičkih promena kroz koje je prošao.

Naime, Ervin je nedavno otkrio da je početkom 2022. godine doživeo tešku povredu u teretani koja ga je ostavila nepokretnim. Diskus hernija mu je nanela jake bolove i praktično ga sprečila da trenira tokom prve četvrtine te godine. Ova nezgoda značajno je uticala na njegovu formu i izazvala promene u njegovom izgledu. POGLEDAJ GALERIJU

Iako se suočio sa teškim periodom oporavka, Ervin je sada ponovo aktivan u treningu, ali sa znatno slabijim intenzitetom. Nažalost, povreda je rezultirala i povećanjem telesne težine, pa je Ervin sada teži čak preko 140 kilograma. Ipak, uprkos izazovima sa kojima se suočava, Ervin se trudi da održi dobru formu i ostane posvećen fitnesu.

Foto: instagram.com/ervinmujakovic

Ervin Mujaković danas ima preko 140 kilograma

- Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima, pa celu tu godinu nisam mogao trenirati. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intenzitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme - rekao je Ervin, prenosi Story.

BONUS VIDEO: